Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της ανιψιάς της

Η 43χρονη ηθοποιός είναι μητέρα 2 αγοριών αλλά στην οικογένειά της έχει ένα κορίτσι που λατρεύει και υπεραγαπά.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της ανιψιάς της

Η θεία Ντορέττα με τη μικρή Κατερίνα.

Την ανιψιά της, Κατερίνα, που γιόρτασε μάλιστα στα δεύτερα γενέθλιά της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το πάρτι της μικρούλας.

«Σήμερα παρτάρουμε 🎉🎉🎉
#katerina #2yearsold #birthdayparty #love #myniece #happyaunt», έγραψε η περήφανη θεία κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν το Κατερινάκι της να προσπαθεί να σβήσει τα δύο της κεράκια.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα; Φωτογραφίες της ηθοποιού μαζί με την Κατερίνα και φυσικά τον έναν της γιο, που ήταν μαζί στα γενέθλια της μικρούλας.

Φωτογραφίες από το πάρτι όμως, δημοσίευσε και η αδερφή της Ντορέττας, Ελίνα.

«Χρονια πολλα στο πιο γλυκο πλασμα,στο παιδι μου,στην Κατερινα μου…2 χρονων!!⭐️⭐️
Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας,υγεια μονο!❤️
#birthdaygirl #babyKM #2yearsold #blessed», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της.

Παλαιότερα η ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για το πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, Κατερίνα.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.

https://www.instagram.com/p/CpIOFLRoRpW

Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved