Θάνος Πετρέλης: Με την κόρη του στην παιδική χαρά - Η Ζένια άλλαξε πολύ

Η κόρη του τραγουδιστή κάνει τσουλήθρα.

Θάνος Πετρέλης: Με την κόρη του στην παιδική χαρά - Η Ζένια άλλαξε πολύ
O Θάνος Πετρέλης με την Ζένια

Ο Θάνος Πετρέλης μετά από μια ακόμα μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, αναπληρώνει τον χρόνο που ήταν μακριά από την οικογένειά του.

Έτσι, προσπαθεί να κάνει πράγματα με τις κόρες του στον ελεύθερο χρόνο τους γιατί όλες τους πηγαίνουν σχολείο κι έχουν το δικό τους πρόγραμμα.

Με τη Ζένια, για παράδειγμα που είναι 7 ετών, πηγαίνουν στην παιδική χαρά. Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις τους, ο Θάνος Πετρέλης απαθανάτισε την μικρή του κόρη καθώς έκανε τσουλήθρα.

Όπως βλέπετε, η Ζένια έχει αλλάξει πολύ από την τελευταία ανάρτηση του μπαμπά της.

zenia-petreli.jpg

Τα μαλλιά της μάκρυναν πολύ ενώ έχει αποχωριστεί και τις αφέλειες.

zenia-petreli1.jpg

Θάνος Πετρέλης, ο κοριτσομπαμπάς

Ο τραγουδιστής είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τριών κοριτσιών. Η μεγάλη του κόρη η Αγάπη, είναι 16 ετών, η Σήλια 14 και η τρίτη, η Ζένια 7 ετών. Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες με τις κόρες του αλλά και με τη γυναίκα της ζωής του, Σοφίας Μοσχοπούλου.

Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved