Χριστίνα Μπόμπα: Σε παιδική θεατρική παράσταση με τις κόρες της

Αν και σχεδόν 1,5 έτους οι μικρές είδαν θεατρική παράσταση και μάλιστα χωρίς γκρίνια.

Χριστίνα Μπόμπα: Σε παιδική θεατρική παράσταση με τις κόρες της
Η Χριστίνα Μπόμπα κρατά στην αγκαλιά της τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα και παρακολουθούν την παράσταση. Photo by Christina Bomba on Instagram

Όσοι είστε γονείς με μικρά παιδιά γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι το να παρακολουθήσει ένα παιδί παιδική παράσταση (και μάλιστα προνηπιακής ηλικίας) δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Τα μικρά παιδιά δυσκολεύονται να κάτσουν για αρκετή ώρα ακίνητα, πεινάνε, διψάνε και θέλουν να τραβήξουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσοχή. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνα που δελεάζονται από την παράσταση που μπορεί να παρακολουθούν (ειδικά αν είναι σχεδιασμένη για τόσο μικρές ηλικίες) και παρακολουθούν με χαρά ο,τι βλέπουν στη σκηνή.

Σε αυτή την κατηγορία παιδιών ανήκουν και οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Πριν μερικά Σαββατοκύριακα οι μικρές πήγαν με τη μαμά τους στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν τη Βασίλισσα των Πάντων. Και την παρακολούθησαν και χάρηκαν πολύ και διασκέδασαν. Όπως και όλα τα παιδιά που ήταν γύρω τους, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας. (και αν έχετε μικρά παιδιά σας την προτείνουμε)

«Συγκεντρωμένες και οι 3», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε σε insta story.

Η απάντηση της Χριστίνας για το περιστατικό στο αεροδρόμιο

Πριν λίγες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε βίντεο με τις μικρές το αεροδρόμιο. Βίντεο που έγινε κόκκινο πανί για πολλούς και πολλές εκεί έξω. Η ίδια το κατέβασε και πρόσφατα της δόθηκε η δυνατότητα να απολογηθεί για το περιστατικό αυτό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια "εκεί, εκεί, εκεί". Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved