Μαμά δημοσιεύει απολαυστικά στιγμιότυπα με τα τρίδυμα μωρά της

Φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές τα πιο αξιολάτρευτα τρίδυμα.

Μαμά δημοσιεύει απολαυστικά στιγμιότυπα με τα τρίδυμα μωρά της
Instagram / bymegkorzon

Η Meg Korzon είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, σύζυγος, καλλιτέχνης και λάτρης της μαγειρικής. Έτσι αυτοσυστήνεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram που μετρά πάνω από 125 χιλιάδες ακολούθους.

Στο προφίλ της μπορεί κανείς να δει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αυθόρμητες φωτογραφίες και απολαυστικά βίντεο. Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστούν οι τρίδυμοι γιοι της, τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας που γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2021 και μοιάζουν σαν… τρεις σταγόνες νερό.

https://www.instagram.com/p/CYKieSFv0yH

Η Meg απολαμβάνει τη μητρότητα και όσο δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητα με τέσσερα μικρά παιδιά προσπαθεί να βλέπει πάντα τη ζωή με χιούμορ και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της διακωμωδεί τις δυσκολίες που βιώνει.

Τα στιγμιότυπα που μοιράζεται μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλη απήχηση και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Το παρακάτω βίντεο για παράδειγμα έγινε viral και έχει αναδημοσιευτεί πολλές φορές.

https://www.instagram.com/p/CZIDnXPF0Sg

Ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο; Το παρακάτω με τα τρία αγοράκια μέσα στη μπανιέρα.

https://www.instagram.com/p/CbC1jxuF68q

Η κόρη της Meg έχει αναλάβει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής με χαρά και όπως φαίνεται απολαμβάνει να παίζει με τα μικρότερα αδέρφια της.

https://www.instagram.com/p/CVS0WWxF2tG

Το προφίλ της νεαρής μητέρας είναι γεμάτο με απολαυστικές φωτογραφίες. Τα τρία αγοράκια είναι σχεδόν πάντα χαμογελαστά και κάνουν τις πιο απολαυστικές γκριμάτσες.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved