Η πιο sparkling πλευρά του έρωτα είναι εκείνη που σε εμπνέει να είσαι κάθε στιγμή ο εαυτός σου

Βλέπεις, ο έρωτας έχει και μία άλλη όψη, η οποία όταν αποκαλύπτεται, σου δείχνει πολλά για το μέλλον της σχέσης σου.

Η πιο sparkling πλευρά του έρωτα είναι εκείνη που σε εμπνέει να είσαι κάθε στιγμή ο εαυτός σου

Σύμφωνα με τον Ζαν-Πωλ Σαρτρ, «στην αγάπη ένα κι ένα κάνουν ένα». Ωστόσο, ο σπουδαίος Γάλλος φιλόσοφος μάλλον παρέλειψε να επισημάνει τι είναι αυτό που σπρώχνει δύο άγνωστους ανθρώπους να πλησιάσουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλο, ώστε να αγαπηθούν και να γίνουν «ένα». Ξέχασε να αναφέρει πως πριν έρθει η αγάπη, προηγείται η πανίσχυρη δύναμη του έρωτα, η οποία κάνει την καρδιά μας να χτυπά ξέφρενα και μας εμπνέει να χορέψουμε στον τρελό ρυθμό της.

Έχοντας περάσει από το στάδιο που νιώθεις πεταλούδες να φτερουγίζουν στο στομάχι σου, έχοντας συμπληρώσει αισίως τρία χρόνια συμβίωσης με έναν υπέροχο άνθρωπο που τον κοιτώ στα μάτια και λάμπω από χαρά, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως έρωτας δεν είναι μόνο η φρενίτιδα των πρώτων ραντεβού και το αδυσώπητο άγχος για το αν θα σου απαντήσει στο μήνυμα που του έστειλες. Βλέπεις, ο έρωτας έχει και μία άλλη όψη, η οποία όταν αποκαλύπτεται, σου δείχνει πολλά για το μέλλον της σχέσης σου.

Διότι όταν ο ενθουσιασμός του έρωτα, συνδυάζεται με μία ολοκληρωτική αποδοχή και νιώθεις πως μπορείς να αφεθείς, να είσαι η πιο αληθινή και αυθόρμητη εκδοχή σου, χωρίς να φοβάσαι πως θα εκτεθείς, τότε ξέρεις ότι εκεί μπορείς επιτέλους να «κλειδώσεις». Και ακριβώς αυτό το συναίσθημα συμβολίζει το περίτεχνο, βραχιόλι με το λουκέτο και το κλειδί, που στολίζει τον καρπό μου. Πρόκειται για ένα πολύτιμο, unique δώρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο μου υπενθυμίζει πως κάθε στιγμή μαζί του, μπορώ να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved