Μαρία Λουίζα Βούρου: Με τον γιο της στην Ζυρίχη

Στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Ελβετία μοιράστηκε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Με τον γιο της στην Ζυρίχη

Η Μαρία Λουίζα Βούρου ταξίδεψε εκτός Ελλάδος με την οικογένειά της για μερικές ημέρες. Ο προορισμός που επέλεξαν; Η Ζυρίχη, μία πόλη άκρως χειμερινή και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη παντός καιρού και εποχής.

Μάλιστα, τις μέρες που βρέθηκαν εκεί χιόνισε και έτσι ο μικρός ο Ιάσονας είχε την ευκαιρία να παίξει με το χιόνι. Η pilates instructor μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και μας έδωσε μία γεύση από το χιονισμένο τοπίο και όσα έκαναν εκεί.

«Ένα απόγευμα στη Ζυρίχη» ήταν το σχόλιό της κάτω από τις φωτογραφίες της gallery.

Επίσης, η pilates instructor δημοσίευσε και μία σειρά από stories.

Σε ένα από αυτά μάλιστα, ο μικρός Ιάσονας φαίνεται έξω από ένα κατάστημα με σοκολάτες από όπου πήραν απόθεμα και για την Ελλάδα.

vourou-gios-sokolates.JPG

Άλλο στιγμιότυπο; Ο μικρός Ιάσονας μέσα στο αεροπλάνο στην πτήση της επιστροφής.

maria-louiza-vourou-gios.JPG

Μαρία Λουίζα Βούρου: Πόσες ώρες δουλεύει και πόσες αφιερώνει στον γιο της;

Η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι ενεργή στα social media και συχνά κάνει Q&A όπου απαντάει σε ερωτήσεις ακολούθων της. Πρόσφατα, μια διαδικτυακή της φίλη θέλησε να μάθει πόσες ώρες δουλεύει και πόσες της μένουν με το παιδί και εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια.

«Εδώ τώρα χτύπησες φλέβα", έγραψε αρχικά και συνέχισε. "Σηκώνομαι στις 7.30 συνήθως (αν όχι νωρίτερα) και ξεκινάω. Το παιδί πάει σχολείο και εγώ δουλεύω σερί μέχρι τις 5 που θα τον πάρω από το σχολείο. Μετά είμαστε μαζί σπίτι. Μαζεύουμε, μαγειρεύουμε, πλένουμε. Στις 19.30 κάνω μάθημα. Έπειτα μπάνια κ.λπ., ο μικρός ύπνο και συνεχίζω περίπου μέχρι τις 11. Αυτά!

Υ.Γ. Περνάμε πολύ χρόνο Παρασκευή απόγευμα και ΣΚ. Ποιοτικό χρόνο!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved