X-mas gift list: Μοναδικά δώρα για τα παιδιά με έμπνευση από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως είναι λογικό, ετοιμάζεις τη λίστα με τα δώρα που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

X-mas gift list: Μοναδικά δώρα για τα παιδιά με έμπνευση από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos

Φυσικά, μέσα σε αυτήν τη λίστα υπάρχει το παιδί, το ανιψάκι, το βαφτιστήρι σου, δηλαδή οι μικροί «πρωταγωνιστές» της γιορτινής περιόδου. Και ενώ αρκετοί πιστεύουν πως είναι εύκολο να εντοπίσουν τα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά, εσύ ξέρεις καλά πως είναι οι πιο απαιτητικοί παραλήπτες.

Συνεπώς, αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις τα δώρα τα οποία θα κερδίσουν απευθείας μία θέση στην καρδιά κάθε παιδιού, να ξέρεις πως με μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, θα ανακαλύψεις αναρίθμητες προτάσεις δώρων. Σε κάθε περίπτωση, για να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο, ψάχνοντας το ιδανικό δώρο έχουμε συγκεντρώσει μερικές πρωτότυπες προτάσεις, οι οποίες θα σε κατευθύνουν στην κατάλληλη επιλογή για κάθε παιδί που υπάρχει στη λίστα σου.

Τα ρουχαλάκια που θα προσφέρουν άνεση και ζεστασιά στο μωράκι της καρδιάς σου

Αν η αδερφή ή η κολλητή σου έγινε πριν λίγους μήνες μανούλα και πλέον υπάρχει ένα μωράκι στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων σου, τότε αξίζει να του χαρίσεις ένα δώρο που θα του προσφέρει μοναδική άνεση και ζεστασιά κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτό το δώρο δεν είναι άλλο από τη μαλακή, εντυπωσιακή βρεφική φόρμα που υπάρχει στο κατάστημα Lapin House, η οποία διαθέτει αποσπώμενα γαντάκια και είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Εναλλακτικά, στο κατάστημα Gap Kids θα βρεις ένα βρεφικό Mickey Mouse Σετ, το οποίο στην κουκούλα του φούτερ διαθέτει δύο χαριτωμένα αυτάκια.

Mediterranean-Cosmos1.jpg

Δύο ρεαλιστικά σετ παιχνιδιού που θα ξετρελάνουν την πριγκίπισσα της λίστας σου

Θέλεις το δώρο που θα χαρίσεις στη βαφτιστήρα, την κόρη ή την ανιψιά σου, να της προσφέρει ατελείωτες, απολαυστικές ώρες παιχνιδιού; Τότε, στο κατάστημα Comfuzio θα βρεις το υπέροχο Δωμάτιο της Mirabel, ένα παιδικό σετ εμπνευσμένο από τη δημοφιλή ταινία της Disney «Encanto», το οποίο περιλαμβάνει μία μικρή κούκλα Mirabel, το δωμάτιο της αγαπημένης ηρωίδας, ένα κρεβάτι, μία καρέκλα, ένα τραπέζι ραπτικής, μία τζάγκουαρ και ένα ακορντεόν. Βέβαια, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ξύλινη κουζίνα που υπάρχει στο κατάστημα Moustakas, η οποία δεν πιάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο του παιδιού όμως, του επιτρέπει να εξασκεί από νωρίς τις ικανότητές του στη μαγειρική!

Mediterranean-Cosmos2.jpg

Extra tip: Όσο για το μικρό αγοράκι που ονειρεύεται στο μέλλον να γίνει ένας έμπειρος και καλός μάστορας, ο ξύλινος πάγκος εργαλείων που υπάρχει στο κατάστημα Flexa, είναι το δώρο που ανυπομονεί να λάβει τα φετινά Χριστούγεννα.

Mediterranean-Cosmos3.jpg

Μπουφάν και υποδήματα που θα συντροφεύουν το παιδί στις χειμερινές του περιπέτειες

Ένα καινούργιο μπουφάν ή ένα νέο ζευγάρι παπούτσια αποτελεί ένα χρήσιμο δώρο για κάθε παιδί, ένα δώρο που «λύνει» τα χέρια της μαμάς του. Ακριβώς για αυτό, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το κατάστημα Alouette, εκεί όπου θα βρεις ένα υπέροχο, αδιάβροχο γιλέκο-μπουφάν Paul Frank, το οποίο έχει διπλή όψη, αποσπώμενη κουκούλα και ψηλό λαιμό που κλείνει με velcro. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις το μπουφάν με ένα ζευγάρι χειμερινές, παιδικές μπότες από το κατάστημα Crocs, οι οποίες έχουν μαλακό, χνουδωτό εσωτερικό, φουσκωτό νάιλον στο επάνω μέρος και τρακτερωτή σόλα, οπότε θα συνοδεύουν το παιδί σε κάθε χειμερινή περιπέτειά του.

Mediterranean-Cosmos4.jpg

Τα χαριτωμένα σετ ρούχων που θα λατρέψει κάθε μικρή, εκκολαπτόμενη… fashionista

Αν υπάρχει ένα μικρό κορίτσι στη ζωή σου, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να έχει άποψη για τη μόδα και τα ρούχα που φοράει, τότε έχουμε δύο προτάσεις που θα λατρέψει με την πρώτη ματιά. Τη μία θα τη βρεις στο κατάστημα Mayoral και είναι ένα χαριτωμένο σετ που περιλαμβάνει ένα φούτερ και δύο κολάν σε μοναδικές αποχρώσεις. Τη δεύτερη επιλογή θα τη βρεις στο κατάστημα Energiers και πρόκειται για ένα… πριγκιπικό, αμάνικο, φλοράλ φόρεμα, το οποίο διαθέτει ασορτί μπολερό, δηλαδή ό,τι χρειάζεται στην ντουλάπα της κάθε μικρή, εκκολαπτόμενη fashionista, για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν.

Mediterranean-Cosmos5.jpg

Μικρές προσθήκες που θα προσφέρουν ένα «πλούσιο» πακέτο σε κάθε μικρό παραλήπτη

Είναι αλήθεια πως όσο πιο πολλές προσθήκες έχει το γιορτινό πακέτο που λαμβάνει ένα παιδί στις γιορτές, τόσο πιο πολύ ενθουσιάζεται με αυτό. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εμπλουτίσεις το πακέτο που θα χαρίσεις, με μερικά επιπλέον δωράκια. Ποια είναι αυτά; Ένα ξεχωριστό ζευγάρι παιδικές κάλτσες από το κατάστημα Happy Socks ή ένα εντυπωσιακό ασύρματο ζευγάρι ακουστικά με Bluetooth, το οποίο έχει ένα κέρατο μονόκερου με λαμπερές πούλιες και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Claire’s.

Mediterranean-Cosmos6.jpg

Εναλλακτικά, στο κατάστημα Flying Tiger υπάρχει ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό με έναν Άγιο Βασίλη, το οποίο θα προσφέρει μία πιο γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Επίσης, στο κατάστημα Lapin Bebe μπορείς να βρεις μία «παραμυθένια» χιονόμπαλα με ένα κουνιστό άλογο, ένα ευφάνταστο διακοσμητικό ειδικά σχεδιασμένο για τα μωράκια που φέτος θα ζήσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα.

Mediterranean-Cosmos7.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις σε κάθε μικρό παραλήπτη της λίστα των δώρων σου, ένα γιορτινό πακέτο που θα τον «πλημμυρίσει» χαρά και όμορφα συναισθήματα, να ξέρεις πως στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρεις τα δώρα που κάθε παιδί ανυπομονεί να λάβει από εσένα τα φετινά Χριστούγεννα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Mediterranean Cosmos ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved