Λάουρα Νάργες: « Αυτά τα μαγουλάκια αχ!!!» - Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον 40 ημερών γιο της μοιράστηκε στο Instagram η παρουσιάστρια.

Λάουρα Νάργες: « Αυτά τα μαγουλάκια αχ!!!» - Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Η καθημερινότητα της Λάουρα Νάργες έχει αλλάξει τελείως από τότε που έγινε μαμά.

Ο γιος της γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου με καισαρική τομή σκορπίζοντας απέραντη χαρά και ευτυχία τόσο στην ίδια όσο και στον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι.

Σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ταξίδεψε στα πάτρια εδάφη, στο χωριό Λιθότοπος για να πάρει την ευχή στην αγαπημένη της εκκλησία.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή 💙 Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ’ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!! », έγραψε η Λάουρα Νάργες στο ποστ που έκανε.

https://www.instagram.com/p/CkYbEyjDnXi

Όμως, δεν ήταν η μοναδική ανάρτησή της. Σε insta story που ανέβασε, έχει αγκαλιά τον γιο της και του δίνει φιλιά στα μάγουλα.

«Αυτά τα μαγουλάκια αχχχχχ!!!!!!!!!», σχολίασε η τρισευτυχισμένη μανούλα.

narges.JPG

Τα σχόλια για το σώμα της μετά τον τοκετό

Η Λάουρα Νάργες στις αναρτήσεις της δεν κρύβει το σώμα της μετά τη γέννα – και γιατί άλλωστε – και αυτό ενθουσίασε τους ακολούθους της.

Τα περισσότερα σχόλια επικεντρώθηκαν στο πόσο όμορφη είναι αλλά και στο ότι δείχνει το σώμα της ακριβώς όπως είναι.

https://www.instagram.com/p/Cj-yLCBjTyH

«Κούκλα ακόμα περισσότερο!!!! Μπράβο σου που δείχνεις το υπέροχο σώμα σου, όπως ακριβώς είναι μετά από την γέννα. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες. Είσαι υπέροχη!!!!👏», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved