Νόνη Δούνια: Βλέπει το ηλιοβασίλεμα με την καλύτερη παρέα

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας την απολαμβάνει με τον γιο της.

Νόνη Δούνια: Βλέπει το ηλιοβασίλεμα με την καλύτερη παρέα

Η Νόνη Δούνια είναι μια πολυάσχολη γυναίκα. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, - κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές - πολλές, όπως και οι οικογενειακές.

Τι κι αν τα παιδιά της είναι 17 και 16 ετών, η ίδια είναι πάντα δίπλα τους για να τα βοηθήσει και να τα στηρίξει σε καθετί.

Τόσο ο Στάθης όσο και η Ρία ασχολούνται με τον αθλητισμό περνώντας πολλές ώρες σε προπονήσεις ενώ δεν λείπουν και τα ταξίδια λόγω αγώνων.

Στο πλευρό τους πάντα βρίσκεται η Νόνη Δούνια η οποία καθόλου δεν βαρυγκωμά για τις ώρες που περνά πηγαινοφέρνοντας τα προκειμένου να μη χάνουν χρόνο.

Είναι άλλωστε οι στιγμές που μπορούν να μιλήσουν καθοδόν, να αστειευτούν ή να πουν τα νέα της ημέρας τους. Επίσης, μπορεί να είναι τυχεροί και να απολαύσουν ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, όπως το χθεσινό.

Η Νόνη Δούνια ήταν μαζί με τον γιο της στο αυτοκίνητο και δεν αντιστάθηκε, απαθανάτισε τη στιγμή και την μοιράστηκε με τους followers της.

douniaq.jpg
dounias.jpg

Τα παιδιά και ο σύζυγός της

H Νόνη Δούνια έχει μιλήσει πολλές φορές για την απόφασή της να γίνει μητέρα αλλά και πόσο συνειδητοποιημένη ήταν.

Μιλώντας στην εκπομπή « Μega Kαλημέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά: « Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίζεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Την πρώτη ημέρα που γνώρισα τον άνδρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του. Ήξερα τι ζητούσα».

https://www.instagram.com/p/CVoviDEIVv_

Όσον αφορά τα παιδιά της επιθυμία της είναι να έχουν τη δική τους ταυτότητα.

«Τα παιδιά μου θέλουν να έχουν τη δική τους ταυτότητα, και όχι να είναι τα παιδιά της Νόνης. Με έχουν μπλοκάρει στα social media, αποφεύγουν τις φωτογραφίες μαζί μου, δε θέλουν να τους ταγκάρω. Αν κάνω σχόλιο σε φωτογραφία των παιδιών μου είμαι τελειωμένη, δε θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Ένα like κάνω και με το ζόρι», σημείωσε για τη σχέση της με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved