Στέλιος Κρητικός: Παιχνίδια με τις κόρες του

«Έχω χάσει τελείως το μυαλό μου και φαίνεται!», σχολίασε ο τρελαμένος μπαμπάς.

Στέλιος Κρητικός: Παιχνίδια με τις κόρες του

Ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδόπουλου έχουν αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την Κόμμησα και την Χριστίνα, ενώ ο ηθοποιός έχει άλλους δυο γιους, τον Μιχαήλ και τον Άρη, από τον προηγούμενο γάμο του.

Μια «τρέλα» είναι η καθημερινότητά του μιας και θέλει να βρίσκεται παρών στις ζωές των παιδιών του. Ο ηθοποιός έιναι ένας πολύ καλός φίλος των αγοριών του, κάνουν αστεία βίντεο μαζί και επίσης είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς στις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/Ci0S2AKtR9h

Αν και το πρόγραμμά του είναι βεβαρυμμένο, ο ίδιος βρίσκει χρόνο για να τον τρελάνουν οι κόρες του. Χθες μάλιστα δημοσίευσε βίντεο που τον έδειχναν να κάνει παιχνίδια με την μικρή Χριστίνα. Ο μπαμπάς έδειχνε στην μικρότερη κόρη του πώς να κάνει ήχους με τα χειλάκια της και εκείνη ξεκαρδίστηκε στα γέλια μιας και βρήκε αρκετά απολαυστικό το παιχνίδι τους.

Από το πλευρό τους δεν έλειπε η Κόμησσα, που κάποιες φορές έκανε photobombing στο βίντεο του μπαμπά και της αδερφής της.

Η μικρούλα όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα παρακάτω είναι αξιολάτρευτη και απολαμβάνει το παιχνίδι με τον μπαμπά της. Όσο για τον Στέλιο Κρητικό; Τα σχόλιά του τα λένε όλα: «Οι πρώτοι μας περίεργοι ήχοι», γράφει στο πρώτο insta story ενώ στο δεύτερο λέει: «Το έχω χάσει τελείως το μυαλό μου και φαίνεται!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved