Πώς θα ετοιμάσεις ένα θρεπτικό και πεντανόστιμο γεύμα για όλη την οικογένεια σε δέκα λεπτά

Για μία αεικίνητη, εργαζόμενη μαμά, όπως εγώ, η καθημερινότητα θυμίζει έναν ασταμάτητο «μαραθώνιο» με τον χρόνο.

Πώς θα ετοιμάσεις ένα θρεπτικό και πεντανόστιμο γεύμα για όλη την οικογένεια σε δέκα λεπτά

Οι υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου, οι διαδρομές προς το σχολείο και το φροντιστήριο των παιδιών, οι ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στο σπίτι, δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ, όσο θα ήθελα, στα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία για εμένα. Και ένα από αυτά είναι τα γεύματα που απολαμβάνουν τα μέλη της οικογένειάς μου.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, αναγνωρίζω πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι διατροφικές μας συνήθειες ως οικογένεια, για να μπορούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις των προγραμμάτων μας. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, φροντίζω πάντα να έχω στον καταψύκτη μου μερικές συσκευασίες από τα «Έτοιμα Ψημένα», τα οποία παράγονται από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ και δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ η προετοιμασία τους απαιτεί μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μου.

Και αν υπάρχει κάτι που έμαθα ακολουθώντας αυτήν την πρακτική, είναι πως μία ισορροπημένη διατροφή, δεν επιβάλλει ατελείωτες ώρες μαγειρέματος στην κουζίνα. Διότι αυτό που χρειάζεται μία μαμά για να προσφέρει μόνο το καλύτερο στην οικογένειά της, είναι νόστιμες επιλογές, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, οι οποίες δεν περιέχουν συντηρητικά και παράγονται με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς διαδικασίες.

Όταν δέκα λεπτά αρκούν για να απολαύσουμε οικογενειακώς ένα νόστιμο γεύμα

Στο παρελθόν, χρειάστηκε αρκετές φορές να… συμπιέσω το πρόγραμμά μου, να αναβάλω μία υποχρέωση, να χάσω ένα κυριακάτικο πρωινό, επειδή έπρεπε να κάνω το καθιερωμένο meal prep για την οικογένεια. Ευτυχώς, αυτό άλλαξε έπειτα από μία απογευματινή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, παρέα με τον σύζυγό μου.

Πραγματοποιώντας τα ψώνια της εβδομάδας, πηγαίνοντας από διάδρομο σε διάδρομο, σπρώχνοντας ένα γεμάτο καρότσι, κοιτώντας τα προϊόντα πάνω στα ράφια, αναζητούσαμε έμπνευση και υλικά για το βραδινό που θα ετοιμάζαμε επιστρέφοντας στο σπίτι.

pindos1.jpg

Έπειτα από μία απαιτητική μέρα, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά μου μία συσκευασία από κοτομπουκιές ψημένες της σειράς «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ. Και όταν την είδα, ήμουν σίγουρη πως είχα βρει ό,τι χρειαζόμουν για να ετοιμάσω ένα λαχταριστό γεύμα για όλη την οικογένεια, το οποίο θα έκανε τα μικρά μου να γλείφουν και τα δάχτυλά τους. Όχι μόνο επειδή οι συγκεκριμένες κοτομπουκιές είναι «πλούσιες» σε πρωτεΐνη και δεν περιέχουν συντηρητικά, αλλά διότι ήξερα πως μέσα σε δέκα λεπτά και μόνο με ένα σύντομο ψήσιμο, θα απολαμβάναμε οικογενειακώς ένα νόστιμο και ποιοτικό βραδινό γεύμα.

pindos2.jpg

Εμπλουτίζοντας τα οικογενειακά γεύματα με ποιότητα, ασύγκριτη γεύση και ποικιλία

Περιττό να αναφέρω πως από εκείνη την ημέρα, οι ώρες που περνάω στην κουζίνα έχουν μειωθεί σημαντικά, οπότε πλέον έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώνω στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που με γεμίζουν -πολύ περισσότερο από το μαγείρεμα. Παρόλα αυτά, η μεγάλη έκπληξη ήταν πως αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετώπιζα την προετοιμασία των γευμάτων, εμπλουτίστηκαν οι διατροφικές συνήθειες της οικογένειας με περισσότερες γεύσεις και αρώματα, με μία μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων χωρίς συντηρητικά, οι οποίες περιλαμβάνουν τραγανό cordon bleu, αγνό φιλέτο στήθος, πεντανόστιμες κροκέτες, nuggets που λατρεύουν τα παιδιά, κοτομπουκιές πανέ, κεφτεδάκια, κοπανάκια ψημένα -και όχι μόνο.

pindos3.jpg

Βλέπεις, επιλέγοντας για τα οικογενειακά γεύματά μας, τα προϊόντα που περιλαμβάνει η νέα σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ, η οποία παράγεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της πτηνοτροφίας και εξασφαλίζει την ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει, ξέρω πως έχω τον χρόνο με το μέρος μου. Διότι μέσα σε δέκα λεπτά μπορώ να ετοιμάσω για εμένα και την οικογένειά μου ένα σπιτικό, «πλούσιο» γεύμα, υψηλής θρεπτικής αξίας και χωρίς συντηρητικά, το οποίο μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε, ώστε να αντεπεξέλθουμε στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

pindos4.jpg

Extra tip: Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να φάτε σουβλάκια, μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου από κάποιο ψητοπωλείο. Διότι χρησιμοποιώντας τον πεντανόστιμο γύρο από τη σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ, ο οποίος δεν περιλαμβάνει συντηρητικά, θα ετοιμάσεις τα πιο λαχταριστά, σπιτικά σουβλάκια και θα τα εμπλουτίσεις με τα υλικά που διαθέτεις, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, δηλαδή σε λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζεται ο διανομέας για να φέρει τη παραγγελία στην πόρτα σου!

pindos5.jpg

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ετοιμάζεις για την οικογένειά σου, νόστιμα, γρήγορα και σπιτικά πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας, τότε τα προϊόντα από τη νέα σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ, δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα με τα ψώνια σου. Όχι μόνο επειδή παράγονται από 100% ελληνικά κοτόπουλα, χωρίς συντηρητικά, αλλά διότι τοποθετούνται σε συσκευασίες που περιέχουν 30% ανακυκλωμένο πλαστικό r-Pet και συσκευάζονται σε ένα περιβάλλον τροποποιημένης ατμόσφαιρας, το οποίο διατηρεί αναλλοίωτη την ασφάλεια και τη μοναδική φρεσκάδα του τελικού προϊόντος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved