Διονύσης Σχοινάς: Έγινε 53 - Η οικογενειακή φωτογραφία με την Καίτη και τον γιο τους

Μία φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη δημοσίευσε ο Διονύσης Σχοινάς με αφορμή τα 53α γενέθλιά του.

Διονύσης Σχοινάς: Έγινε 53 - Η οικογενειακή φωτογραφία με την Καίτη και τον γιο τους

Ο Διονύσης Σχοινάς είχε τα γενέθλιά του στις 6 Οκτώβρη τα οποία και γιόρτασε οικογενειακά με την σύζυγο και τον γιο του. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν τις ευχές τους.

«Γενέθλια σε πολύ…στενό οικογενειακό κύκλο ! ❤️❤️❤️

Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένα μου φιλαράκια για τις διπλές ευχές, γιορτής και γενεθλίων»

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Διονύσης Σχοινάς είχε και την ονομαστική του γιορτή, εξ ου και οι «διπλές ευχές» που αναφέρει στην ανάρτησή του.

Στη φωτογραφία, ο εορτάζοντας, η τραγουδίστρια και ο γιος τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και για ακόμα μία φορά δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τη μεγάλη ομοιότητα μεταξύ μπαμπά και γιου.

https://www.instagram.com/p/CjYg6rArusX

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Οι οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όλοι θυμούνται την επική πρόταση γάμου που έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης στην τραγουδίστρια on-air στο πλατό της εκπομπής της Ρούλας Κορομήλα, λίγο πριν μπει το 1997.

Δύο περίπου χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης, που είναι πλέον 22 ετών.

Ο Δημήτρης Σχοινάς είναι φτυστός ο μπαμπάς του, με εξαίρεση τα μάτια που είναι λίγο πιο ανοιχτά και θυμίζουν περισσότερο εκείνα της Καίτης Καρμπή. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική την οποία επέλεξε να ακολουθήσει και επαγγελματικά, έχοντας φυσικά τη στήριξη των γονιών του.

https://www.instagram.com/p/CJygQZ3AbPq

Οι τρεις τους είναι δεμένοι σαν μια γροθιά και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Καίτη Γαρμπή δημοσιεύει πιο συχνά από τους τρεις φωτογραφίες τους στο Instagram και ιδού κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved