Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Άκης Πετρετζίκης: Οι σεφ που έγιναν μπαμπάδες αυτή την εβδομάδα

Οι αναρτήσεις τους και τα σχόλιά τους.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Άκης Πετρετζίκης: Οι σεφ που έγιναν μπαμπάδες αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να γνωρίζεις το παιδί σου. Το μικρό αυτό πλασματάκι που για μήνες η μαμά κυοφορούσε στην κοιλίτσα της. Οι μπαμπάδες φυσικά όλο αυτό το ζουν διαφορετικά και έτσι διαφορετικά το έζησαν οι αγαπημένοι μας σεφ.

Τόσο ο Άκης Πετρετζίκης όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισαν μέσα στην εβδομάδα τα μικρά τους. Για τον Άκη Πετρετζίκη είναι το δεύτερο παιδί ενώ για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο το πρώτο.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπουλου, απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Ο αγαπημένος σεφ και η όμορφη ηθοποιός κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπανίως μιλούν δημοσίως ή μέσα από τα social media για τη σχέση τους, ωστόσο δεν γινόταν ο κριτής του MasterChef να μην ανακοινώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη χαρμόσυνη είδηση.

leonidas-koutsopoulos-mpampas.jpg

Με μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά ένα μπλε μπαλόνι, σχολίασε: «Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.
Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους.».

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Η σύζυγός του Άκη Πετρετζίκη, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο που έδειχνε το χέρι της νεογέννητης πριγκίπισσάς του.

akis-petretzikis.jpg

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...».

Σε αντίθεση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε και μερικά Insta stories δείχνοντάς μας τόσο τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα, όσο και τη μπέμπα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved