Αντιγόνη Ψυχράμη: Η φώτο με μαγιό από τις διακοπές της και το μήνυμα για τη διαφορετική εγκυμοσύνη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η φώτο με μαγιό από τις διακοπές της και το μήνυμα για τη διαφορετική εγκυμοσύνη

instagram @dimitris makalias

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κεφαλονιά, από όπου και η γλυκιά εγκυμονούσα δημοσίευσε φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε το ζευγάρι μαζί με τον γιο του να παίζουν στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τις στιγμές που περνούν ο ένας δίπλα στον άλλο. Όσο για τη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες της; Αποκαλυπτική σε ό,τι έχει να κάνει με τα συναισθήματα που νιώθει σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/CgrMj5yLmVf

"Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική….ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω🌻

#family#summer #loveyourself #pregnancy #myboys #kefalonia #smile #happines #moments #greece🇬🇷"

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική

Σε αυτό το θα συμφωνήσουν όλες οι μαμάδες. Τόσο εκείνες που έχουν φέρει στον κόσμο ένα παιδί -και μέσα από συζητήσεις αντιλαμβάνονται και ανακαλύπτουν ότι η εγκυμοσύνη τους δεν έμοιαζε με καμία άλλη- όσο και εκείνες που φέρνουν στον κόσμο ένα δεύτερο ή τρίτο παιδί, μιας και αντιλαμβάνονται ότι η πρώτη εγκυμοσύνη δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη.

antigoni_psichram.jpg

instagram @antigoni_psichrami

Όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο μας με τίτλο: Κι όμως η δεύτερη εγκυμοσύνη διαφέρει από την πρώτη, πολλές γυναίκες νιώθουν περισσότερο κουρασμένες (και είναι), έχουν πιο δυνατούς ή συχνότερους πόνους στην πλάτη ή βιώνουν νωρίτερα τις συσπάσεις Braxton Hicks. Επίσης, ο τοκετός πιθανότατα να είναι ταχύτερος αλλά η ανάκαμψη μετά την γέννα να διαρκέσει περισσότερο.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Όλες οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Από τη μέρα που η Αντιγόνη Ψυχράμη αποκάλυψε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις. Αναρτήσεις έχει κάνει και ο περήφανος μπαμπάς, Δημήτρης Μακαλιάς. Δείτε μερικές από αυτές που εμείς έχουμε ξεχωρίσει στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved