Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Λιόνα έγινε 10 ετών - Η φανταστική της τούρτα

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της - Δείτε φωτογραφία που δημοσίευσε η Αντελίνα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Λιόνα έγινε 10 ετών - Η φανταστική της τούρτα

H μικρότερη κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, Λιόνα, είχε τα γενέθλιά της στις 12 Ιουλίου.

Οι γονείς της λοιπόν οργάνωσαν ένα πάρτι για να τα γιορτάσουν και η Αντελίνα δημοσίευσε την τούρτα που είχε ζητήσει η 10χρονη Λιόνα, σχολιάζοντας: "Για ακόμη μια χρονιά η τούρτα της Λιόνας μας που είχε γενέθλια χθες ήταν φανταστική και πεντανόστιμη. Λιονάκι μου, παιδί μου, έρωτά μου, ζωή μου, ανάσα μου, χρόνια σου πολλά! Σε λατρεύουμε!".

liona toyrta genethlia 1

Την τούρτα όπως η ίδια αποκάλυψε στο ποστ της τη ζήτησε τελευταία στιγμή και η φίλη της (που έχει το ζαχαροπλαστείο όπου αγόρασε την τούρτα) έκανε τα πάντα για να την εξυπηρετήσει.

Πέρα από την τούρτα, τόσο η Αντελίνα Βαρθακούρη όσο και ο σύζυγός της, Χάρης δεν έκαναν καμία ανάρτηση και κανένα ποστ, δείχνοντας ότι για εκείνους μετρούν περισσότερο οι στιγμές μες τους φίλους και την οικογένειά τους, παρά οι αναρτήσεις στο Instagram.

Η οικογένεια του Χάρη και της Αντελίνας είναι μοναδική και μελωδική! Λατρεύουν τη μουσική, τις βουτιές και φυσικά τις αγκαλιές. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους, έτσι όπως τις έχουν αναρτήσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved