Σοφία Παυλίδου: Φωτογραφίζεται με τους γιους της στο σαλόνι του σπιτιού της

Η όμορφη selfie  με τους δίδυμους γιους της.

Σοφία Παυλίδου: Φωτογραφίζεται με τους γιους της στο σαλόνι του σπιτιού της

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Σοφία Παυλίδου σε περιοδεία με την παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και έπεται συνέχεια. Όπως είναι φυσικό, λείπει αρκετό καιρό από το σπίτι της.

Και μπορεί οι γιοι της να είναι 18 ετών και να έχουν πλέον το δικό τους πρόγραμμα, δεν παύει όμως να της λείπουν…

Χθες, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία με τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο και την ίδια στο …κάδρο.

Τα δίδυμα αγόρια κάθονται στον καναπέ και η μαμά τους απαθανατίζει τη στιγμή με μια selfie.

« Τα καμάρια μου. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ», ήταν το σχόλιό της.

pavlidou.sofia gioi

Σοφία Παυλίδου: Μια χαλαρή μαμά

Η Σοφία Παυλίδου το 1999 γνώρισε τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 και απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια. Σε συνέντευξή της στο Οκ είχε μιλήσει για το αν είναι ή όχι υπερπροστατευτική μητέρα.

«Δεν νομίζω ότι υπήρξα ποτέ υπερπροστατευτική. Πάντα είχα μια χαλαρότητα αλλά συγχρόνως έθετα και όρια σε πράγματα όπως το φαγητό, ο ύπνος και το πόση ώρα θα παίξουν ηλεκτρονικά.

Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση. Δεν τους ζαλίζω στα τηλέφωνα. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα. Θέλω να ξέρουν ότι εγώ είμαι εδώ αν κάτι χρειαστούν. Τους παρακολουθώ από μακριά και μου αρέσει που είναι ανεξάρτητοι. Παλιότερα θυμάμαι ότι τους έλεγα τη γνώμη μου σε διάφορα θέματα και χωρίς να μου τη ζητήσουν.

Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Συνειδητοποίησα πως ό,τι κι αν πεις στα παιδιά με βάση την εμπειρία σου, αν δεν το βιώσουν τα ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι. Πρέπει να κάνουν το λάθος τους, να αποτύχουν και να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους το σωστό.»

Η ίδια δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους, όχι μόνο τώρα που είναι πλέον 18 ετών, αλλά ούτε όταν ήταν μικρότεροι. Δείτε τις λιγοστές που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved