Γιώργος Λιανός: Η υπέροχη φωτογραφία των τριών παιδιών του με παραδοσιακή φορεσιά

Τα τρία του παιδιά φόρεσαν παραδοσιακές φορεσιές και ο μπαμπάς τους όλο καμάρι δημοσίευσε φωτογραφία τους στο Instagram.

Γιώργος Λιανός: Η υπέροχη φωτογραφία των τριών παιδιών του με παραδοσιακή φορεσιά

O Γιώργος Λιανός μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Survivor που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στη χώρα μας.

Στη συνέχεια θα μπορέσει να ξεκουραστεί και να απολαύσει διακοπές με τα παιδιά του και ειδικά τα τρία πιο μεγάλα, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να απουσιάζει αρκετούς μήνες από την Ελλάδα, όμως έχει συχνή επαφή με τα παιδιά του, ενώ τον περασμένο Απρίλιο τα είχε πάρει μαζί του στον 'Αγιο Δομίνικο.


https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, ο περήφανος μπαμπάς, που γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του, έκανε ακόμα μια δημοσίευση με τους γιους και την κόρη του.

Οι τρεις τους φορούν παραδοσιακές φορεσιές και χαμογελούν στον φακό.

«Παραδοσιακά!! #myloves #traditional #greek #thatsthespirit », ήταν το σχόλιό του.


https://www.instagram.com/p/CezNY67pzyc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολύτεκνος μπαμπάς

Ο Γιώργος Λιανός έχει ακόμα μια κόρη, τη χαριτωμένη Βαλέρια - Ασημούλα η οποία είναι μαζί του όπως και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στον 'Αγιο Δομίνικο.

Μάλιστα έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες της μικρής ενθουσιάζοντας τους followers του.


https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιανός αγαπά όλα του τα παιδιά, και παρότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να περνά το χρόνο που θα ήθελε μαζί τους, προσπαθεί να τον αναπληρώσει με κάθε ευκαιρία.

«Είναι χαρά μου να έχω τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2NightShow”.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών του όπως τις έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved