Καταπολεμήστε τις ραγάδες με ελαιόλαδο! Φτιάξτε μόνες σας την θαυματουργή κρέμα!

Οι ραγάδες όπως και η κυτταρίτιδα είναι οι δύο αιώνιοι εχθροί του γυναικείου σώματος. Ειδικά στην περίοδο εγκυμοσύνης πολλές γυναίκες αρχίζουν να κάνουν ραγάδες, είτε στο στήθος τους, είτε στην κοιλιά τους, είτε ακόμη και στα πόδια τους.

Καταπολεμήστε τις ραγάδες με ελαιόλαδο! Φτιάξτε μόνες σας την θαυματουργή κρέμα!

Αφού λοιπόν γεννήσουν, τα κιλά μπορεί να τα χάσουν οι ραγάδες όμως ακόμη μένουν. Ωστόσο οι ραγάδες δεν είναι μόνο προνόμιο των εγκύων αλλά και των περισσοτέρων γυναικών.

Υπάρχει τρόπος καταπολέμησής τους; Η απάντηση είναι ναι, και μάλιστα είναι στο χέρι σας! Εμείς σας προτείνουμε μία σπιτική κρέμα η οποία μπορεί να δώσει τέλος στο αιώνιο πρόβλημά σας!

Τι θα χρειαστείτε;

• μισή κούπα ελαιόλαδο
• μισή κούπα gel aloe vera
• το περιεχόμενο από 6 κάψουλες βιταμίνης Ε
• το περιεχόμενο από 4 κάψουλες βιταμίνης Α

Σε ένα μπολ θα ρίξετε το ελαιόλαδο και την αλόη βέρα. Θα τα ανακατέψετε και θα προσθέσετε τις βιταμίνες. Στην συνέχεια το μείγμα θα το τοποθετήσετε σε ένα δοχείο με καπάκι στο ψυγείο. Η κρέμα σας είναι έτοιμη!

Προσοχή! Σε περίπτωση που έχετε αλλεργικά προβλήματα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας, ο οποίος θα σας πει αν επιτρέπεται να την χρησιμοποιήσετε. Επίσης δεν θα πρέπει η συγκεκριμένη κρέμα να μείνει πολύ καιρό στο ψυγείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved