Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Η πιο "ταξιδιάρικη" οικογένεια (φωτογραφίες)

Η οικογένεια Μπλέτσα σε νέες περιπέτειες στο Βιετνάμ.

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Η πιο "ταξιδιάρικη" οικογένεια (φωτογραφίες)
Photo by @ftbletsas on Instagram

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, που ακούνε στα δύο πανέμορφα ονόματα Ίριδα και Νεφέλη.


https://www.instagram.com/p/CcX7LBTv6iR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα τόσο ο Ευτύχης Μπλέτσας, όσο και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτή τη φορά η σύζυγος του παρουσιαστή θέλησε να δείξει στους ακολουθούς της, πώς περνάνε σε ένα ακόμη οικογενειακό τους ταξίδι, που από ότι λένε στα σχόλια οι ακόλουθοί της πρέπει να είναι στο Βιετνάμ.

eutixis mpletsas

Σε συνέντευξή της αναφέρει:

«Έχουμε διαφορετικά γούστα στα ταξίδια. Το νούμερα ένα ταξίδι μου είναι οι Μαλδίβες διότι είμαι παιδί της θάλασσας και σε αυτές τις θάλασσες απλώς παραδίνομαι. Το νούμερο δύο είναι Σρι Λάνκα. Τυχαία γνωριστήκαμε, μέσω ίντερνετ. Και από τότε που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί.Η πρόταση γάμου έγινε αλλού, εγώ έβγαλα τη φωτογραφία στις Άλπεις γιατί ήθελα να το ανακοινώσω. Να αποφασίσω εγώ αν θα φανεί η κόρη μας στην τηλεόραση είναι δική μου εγωπάθεια. Οπότε θα αποφασίσει αυτή όταν μεγαλώσει αν θέλει ή δεν θέλει», είπε η Ηλέκτρα Αστέρη.



https://www.instagram.com/p/CcazY5IvAoJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο παρουσιαστής ποζάρει στην εμβληματική γέφυρα που είναι μόλις τεσσάρων χρόνων, τόνομα της είναι «Cau Vang» ή «Χρυσή Γέφυρα». Έχει μήκος 150 μέτρα, και βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πιο "ταξιδιάρικη" ελληνική οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved