Απίστευτο! Εφτιαξε έναν ολόκληρο ζωολογικό κήπο από λούτρινα ζωάκια!

Μία πολύ τρυφερή και πρωτότυπη ιδέα είχε ένας συνταξιούχος από την Σλοβακία και μάλιστα της έδωσε σάρκα και οστά, για να δώσει χαρά σε παιδιά.

Απίστευτο! Εφτιαξε έναν ολόκληρο ζωολογικό κήπο από λούτρινα ζωάκια!

Εφτιαξε ζωολογικό κήπο όχι όμως με άγρια ζώα, αλλά με λούτρινα ζώακια!

Ο 70χρονος Τίμπορ Μάρκο, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, αποχωρίστηκε τα παλιά αρκουδάκια των παιδιών του. Εκείνη την εποχή μάλιστα, τελείως τυχαία ένας φίλος του, του είχε δώσει πολλά λούτρινα ζωάκια. Και αμέσως του μπήκε η ιδέα στο μυαλό.

«Μου είπε αν μπορώ να κάνω κάτι μ' αυτά. Τότε σκέφτηκα ότι τα παλιά παιχνίδια μπορούν να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά», είπε ο πρώην οικοδόμος.

Λίγο καιρό μετά η ιδέα υλοποιήθηκε! Περισσότερα από 70 λούτρινα ζώα βρίσκονται μέσα στο μικρό δημόσιο κήπο στη Μπρατισλάβα, κοντά στο σπίτι του. Ενα μεγάλο λιοντάρι, ένας ελέφαντας, ένας δεινόσαυρος, αρκούδες αλλά και πολλά άλλα λούτρινα κοσμούν τον ζωολογικό κήπο και δίνουν χαρά στα μικρά παιδιά που τον επισκέπτονται!

«Τα πρώτα ζώα κλάπηκαν αλλά τώρα όλοι οι γείτονες μου φέρνουν τα παλιά παιχνίδια τους και η γυναίκα μου με βοηθάει στην τακτοποίηση», ανέφερε ο 70χρονος.

Ο ζωολογικός κήπος λειτουργεί όλο το 24ωρο και αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχής. «Έρχομαι συχνά εδώ με την κόρη μου γιατί τις αρέσει να παίζει με τα ζώα», ανέφερε η Μαρία, μία νεαρή μητέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved