Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι μικροχαρές της καθημερινότητας και οι φώτο με τον γιο της

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν αντέχει άλλο με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας την τελευταία εβδομάδα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι μικροχαρές της καθημερινότητας και οι φώτο με τον γιο της

Η εισβολή του Ρώσου Προέδρου στην Ουκρανία απασχολεί εδώ και τόσες ημέρες ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και διασημοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι τους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και μέσα από τις αναρτήσεις τους τονίζουν ότι στέκονται στο πλευρό του ουκρανικού λαού που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες.

Μέσα σε αυτούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανατρέχει καθημερινά σε όμορφες στιγμές που έχει ζήσει με τα παιδιά της, μιας και τελικά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο στη ζωή μας και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

stamatina anartisi 2

Με μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν και τον γιο της Γιάννη, σχολίασε: "Σκεπτόμενη ότι η ζωή αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη το μυαλό ανατρέχει σε μικροχαρές της καθημερινότητας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να προσπερνάμε! Εύχομαι σύντομα το καλό να κερδίσει το κακό!".

Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ήταν πολλά. Οι περισσότεροι συμφωνούσαν μαζί της και έγραφαν ότι τίποτε στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Κάθε μέρα, θα πρέπει να είναι μια μικρή γιορτή, για όλες τις οικογένειες.

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved