Παιδί θαύμα: 50χρονη γέννησε το πρώτο της παιδί μετά από χρόνια υπογονιμότητας

Η Susie και ο Tony Troxler ποτέ δεν εγκατέλειψαν το όνειρο να γίνουν γονείς. Ούτε όταν η Susie έγινε 50 ετών.

Παιδί θαύμα: 50χρονη γέννησε το πρώτο της παιδί μετά από χρόνια υπογονιμότητας

Φέτος το ζευγάρι, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Η Lily Antonia Troxler γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, μετά από περισσότερο από μια δεκαετία που πάλευε με την υπογονιμότητα.

"Είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά σουρεαλιστικό" ανέφερε η Susie Troxler στο Good Morning America που έγινε μαμά στα 50 της. "Υπήρξα γυναίκα, υπήρξα σύζυγός και τώρα ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαι μητέρα!"

Η Susie Troxler, ψυχολόγος στο επάγγελμα, παντρεύτηκε τον 61 έτους Tony, 13 χρόνια πριν. Πίστευε ότι θα μπορεί να γίνει μητέρα και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της να γίνει μητέρα, αλλά τα χρόνια περνούσαν και οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.

“Ήταν τόσο σουρεαλιστικό” είπε. “Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Δεν είμαστε πια μόνο άνδρας και γυναίκα, είμαστε μπαμπάς και μαμά!".

Μετά το χειρουργείο που είχε η Susie το 2019 για να καταφέρει να γίνει μητέρα, έκανε αρκετές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά ήταν δύσκολο να έχει τα δικά της ωάρια και έτσι κατέφυγαν σε δότρια.

Έτσι τον Φεβρουάριο η Susie με ένα μόνο κατεψυγμένο έμβρυο, κατάφερε να μείνει έγκυος στη Lily.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη μικρή Lily, το παιδί θαύμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved