Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η 1η βόλτα με την μπέμπα του στην θάλασσα (vid)

Ένας κατενθουσιασμένος μπαμπάς!

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η 1η βόλτα με την μπέμπα του στην θάλασσα (vid)

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης τον Ιούλιο του 2021 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, έφερε στην ζωή την κόρη τους και ο δημοφιλής ηθοποιός είναι ακόμη συγκινημένος και τα συναισθήματά του ανάμεικτα.

Εδώ και μερικούς μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία και όχι άδικα, αφού ο Θεός τον ευλόγησε με το δώρο της πατρότητας.

Ο ίδιος όπως είχε πει και στην εκπομπή Καλοκαίρι #not ήθελε πολύ να αποκτήσει μια κόρη. “Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες”.


https://www.instagram.com/p/CUXKGWkIov-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη βόλτα στην θάλασσα

Ο ηθοποιός που λατρέψαμε για πρώτη φορά μέσα από τους Απαράδεκτους, είναι αρκετά διακριτικός σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή και δεν κάνει συχνά αναρτήσεις που να αφορούν την οικογένειά του. Μάλιστα σε ό,τι έχει να κάνει με το μωρό; Οι αναρτήσεις του είναι λιγοστές.

Ωστόσο κάνουν πράγματα μαζί. Όπως για παράδειγμα την πρώτη τους βόλτα στην θάλασσα. Πριν μερικές ημέρες, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο που τον δείχνει να πηγαίνει βόλτα με το καρότσι, το μικρό του κορίτσι.


https://www.instagram.com/p/CVJAwrmogGV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας όπως την ανάρτησε ο ίδιος όταν γεννήθηκε και μερικά ακόμη στιγμιότυπα μπαμπά και κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved