Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα ευνοήσει αυτά τα ζώδια!

Ναι, υπάρχουν κι αυτά που μάλλον καλό θα τους κάνει

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα ευνοήσει αυτά τα ζώδια!

Ο Ερμής στο Ζυγό, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 18/10, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητα, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε κάποια ζώδια. Ωστόσο, υπάρχουν 3 που όχι μόνο δε θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα, αλλά θα ευνοηθούν κιόλας από αυτόν ή θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, όσο κι αν δεν το πιστεύεις! Πάμε να τα δούμε;

Σημείωση: Αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 10 - 25μοίρες, τότε ισχύει πολύ περισσότερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σου είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσεις τη συνηθισμένη σου ρουτίνα, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή κι ενδεχομένως να αισθανθείς λίγο αποδιοργανωμένος κάποια στιγμή. Ωστόσο, θα σε ενθαρρύνει να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου ή τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις επιλογές που είναι πιο υγιεινές για σένα και όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά! Μήπως μπεις και πάλι σε διατροφή, επειδή, λόγω καλοκαιριού και γενικότερης χαλάρωσης την έβαλες σε "αναμονή" και να κόψεις ξανά κάποιες ανθυγιεινές σου συνήθειες, όπως γλυκά, ποτά, ξενύχτια; Μήπως να τηρήσεις την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου να ξεκουράζεσαι και λίγο και να σε φροντίζεις περισσότερο; Μήπως να πας να κάνεις εκείνο το τσεκάπ που τόσο καιρό αναβάλλεις ή να ακολουθήσεις και πάλι μια θεραπεία που σου έκανε καλό, αλλά δεν την συνέχισες; Επιπλέον, θα έχεις και τη δυνατότητα να κλείσεις και τεχνικές εργασίες που έμειναν στη μέση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved