Φωτεινή Αθερίδου: Καπετάνιος από κούνια ο γιος της (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία του Θοδωρή Junior που δημοσίευσε η ηθοποιός. 

Φωτεινή Αθερίδου: Καπετάνιος από κούνια ο γιος της (εικόνες)

Η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της. Αγαπημένος της προορισμός όλα τα καλοκαίρια, η Αίγινα όπου και βρέθηκε φέτος για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και χιούμορ, ενώ εξίσου απολαυστικές είναι και οι δημοσιεύσεις της με τον γιο της Θοδωρή. Ο Θοδωρής Junior είναι θα γίνει δύο ετών σε έναν μήνα και είναι ένα χαριτωμένο, δραστήριο και χαμογελαστό παιδί.

foteini atheridou gios kapetanios 1

Η Φωτεινή Αθερίδου λατρεύει να παίζει μαζί του και να τον απαθανατίζει σε διάφορα στιγμιότυπα, σε ανυποψίαστο χρόνο. Μία φωτογραφία με τον γιο της και τον μπαμπά της δημοσίευσε η ηθοποιός και μερικές ημέρες πριν.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η κόρη του και ο εγγονός του απολαμβάνουν μία βόλτα με το σκάφος και όπως φαίνεται το μικρό αγοράκι ήθελε να πιάσει το τιμόνι.

"Καπετάνιος από κούνια" σχολίασε η ηθοποιός στο Instagram Story που ανέβασε και η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

atheridou gios kapetanios final

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός κατά καιρούς με τον γιο της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved