Σίσσυ Χρηστίδου: Εμπνευστείτε από το πρωτότυπο γλυκό γενεθλίων του γιου της

Αν θέλετε ένα διαφορετικό γλυκό για τα γενέθλια του παιδιού σας, δείτε την επιλογή της Σίσσυς Χρηστίδου.

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Εμπνευστείτε από το πρωτότυπο γλυκό γενεθλίων του γιου της

Αν το παιδί σας έχει γενέθλια αυτή την εποχή, τι καλύτερο από το να τα γιορτάσετε σε έναν ανοιχτό χώρο με λίγους και καλούς φίλους.

Ιδανική επιλογή είναι η παραλία ή ένας κήπος. Χωρίς άγχος, απλά με σωστό προγραμματισμό, θα οργανώσετε στο παιδί σας το καλύτερο πάρτι γενεθλίων.

Αυτό έκανε για ακόμα μια χρονιά και η Σίσσυ Χρηστίδου. Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Φίλιππου- Ραφαήλ στη θάλασσα φροντίζοντας να σβήσει τα κεράκια σε μια ξεχωριστή «τούρτα». Για την ακρίβεια δεν θύμιζε τις κλασικές τούρτες αφού σκοπός της ήταν να μπορεί να φαγωθεί χωρίς να έχει το άγχος ότι θα λιώσει λόγω της ζέστης.

Οι ευχές και οι φωτογραφίες από το πάρτι

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήμερα των γενεθλίων του γιου της δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες και φυσικά έστειλε τις δικές της ευχές:


https://www.instagram.com/p/CShKrlroLd1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξη σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…
Σ´αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα..
Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..
#SoProudOfTheManYouAreBecoming #Happy13 #PhilipRafael».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το γλυκό που επέλεξε για τα γενέθλια του γιου της το οποίο δεν διαφέρει από εκείνο των περσινών του γενεθλίων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved