Ελένη Χατζίδου: “Ευτυχώς είναι και τα παιδάκια μας και ξεχνιόμαστε…”

Δείτε την ανάρτηση που έκανε με την μικρή Μελίτα.

Ελένη Χατζίδου: “Ευτυχώς είναι και τα παιδάκια μας και ξεχνιόμαστε…”

Κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος από τις φωτιές που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να καίνε σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η κινητοποίηση των εθελοντών είναι μεγάλη ενώ μέσα από τα social media γίνονται συνεχώς ανακοινώσεις για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων , εργαλείων για τους πυρόπληκτους και για όσους βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς.

Στην προσπάθεια αυτή δεν έχουν μείνει αμέτοχοι οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz που με αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους social media, προσπαθούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους.

Λογικό λοιπόν οι δημοσιεύσεις τους να αφορούν κυρίως τις πυρκαγιές και πολύ λιγότερο, δικές τους προσωπικές στιγμές.

Ωστόσο , η Ελένη Χατζίδου,πριν μερικές ημέρες ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την κόρη της Μελίτα, να παίζει με σαπουνόφουσκες κι έδειχνε τόσο ευτυχισμένη.

xatzidou

Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της. Βλέποντας την να χαμογελάσουμε. Εχουν άλλωστε αυτή τη ...δύναμη τα παιδιά. Να “παίρνουν” τη θλίψη και τον πόνο μακριά για λίγο με ένα γέλιο τους ή μια αγκαλιά.

“ Για να χαμογελάσουμε λίγο… Ευτυχώς είναι τα παιδάκια μας κ ξεχνιόμαστε…”, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Μελίτα θα γίνει δύο ετών τον επόμενο μήνα, κι είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωρά της ελληνικής showbiz. Έχει καστανά μπουκλωτά μαλλιά, καστανά μάτια κι ένα πολύ γλυκό χαμόγελο.

Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματα της κόρης της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved