Kristen Bell: Κάθε πότε κάνει μπάνιο τις κόρες της;

Τι αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός στο podcast Armchair Expert.

Kristen Bell: Κάθε πότε κάνει μπάνιο τις κόρες της;

Μετά τον Ashton Kutcher και τη Mila Kunis που έγιναν viral λέγοντας ότι κάνουν τα παιδιά τους μπάνιο όταν «βλέπουν τη βρωμιά πάνω τους» ήταν η σειρά της Kristen Bell να προβεί σε αποκαλύψεις για τις κόρες της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Dax Shepard , εμφανίστηκαν στην εκπομπή “ The View” και μίλησαν για το καυτό θέμα που πυροδότησε το επεισόδιο του podcast στο «Armchair Expert» σχετικά με τη ρουτίνα μπάνιου των παιδιών τους, της Lincoln, 8 ετών και της Delta, 6½ ετών.


https://www.instagram.com/p/CRvUTuDMMv_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάναμε μπάνιο στις κόρες μας όταν ήταν μικρές κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο καθώς μεγάλωναν όμως κι άρχισαν να κοιμούνται μόνες τους, λέγαμε ο ένας στον άλλο : πότε ήταν η τελευταία φορά που τις έκανες μπάνιο;» είπε ο 46χρονος Shepard με την σύζυγό του να προσθέτει “ Ναι , το ξεχνάγαμε “ προσθέτοντας ότι μερικές φορές άρχιζαν να μυρίζουν.

Μάλιστα η Bell, κι ενώ οι παρουσιαστές γελούσαν, είπε ότι είναι οπαδός της αναμονής της βρωμιάς. Όπως είπε, η μυρωδιά σε προειδοποιεί ότι πρέπει να πλυθείς, να μπεις στην μπανιέρα ή στο ντους. “Επομένως δεν έχω πρόβλημα με αυτό που κάνουν η Ashton Kutcher και η Mila Kunis .Περιμένω τη βρώμα ."


https://www.instagram.com/p/CPKKNhqsoGt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόσο συχνά πρέπει να κάνει μπάνιο το παιδί

Το συχνό μπάνιο των μωρών με σαπούνι "μπορεί να στεγνώσει το δέρμα του", σύμφωνα με την Mayo Clinic. Επιπλέον, η Αμερικάνικη Ακαδημία Δερματολίας αναφέρει στον ιστότοπό της ότι τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών δεν χρειάζεται να κάνουν καθημερινά μπάνιο χρειάζονται καθημερινά μπάνιο αλλά πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved