Μαντώ Γαστεράτου: Παιχνίδια με τον γιο της στο κρεβάτι - Η απόλυτη ευτυχία

Η Μαντώ Γαστεράτου ζει την απόλυτη ευτυχία εδώ και έναν χρόνο.

Μαντώ Γαστεράτου: Παιχνίδια με τον γιο της στο κρεβάτι - Η απόλυτη ευτυχία

Ο Γιώργος της, ο γιος της, έχει αλλάξει τη ζωή της ριζικά και η παρουσιάστρια, που πρόσφατα επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Mega και την παρουσίαση της εκπομπή, Mega Star, απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο.


https://www.instagram.com/p/CRdRerPrpte/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τα άγχη μου έχουν να κάνουν περισσότερο με την υγεία του παιδιού μου, ανησυχώ πολύ παραπάνω σε σχέση με την δίκη μου υγεία. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανε λίγο πυρετό και εγώ τον έτρεχα στα νοσοκομεία, πανικοβλήθηκα. Η ανάπτυξη του θέλω να είναι ομαλή, θέλω να ξέρω πως θα του μιλήσω και να του συμπεριφερθώ γιατί δεν θέλω εξαιτίας δικών μου λαθών και συμπεριφορών να του περάσω λάθος μηνύματα. Αυτό με αγχώνει γιατί θέλω να είμαι σωστή απέναντι του!", είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο gossip-tv πριν από λίγο καιρό.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον γιο της.


https://www.instagram.com/p/CRQnXtxnZio/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον κούκλο γιο της, που όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, έχει μεγαλώσει αρκετά!

Μαμά και γιος παίζουν στο κρεβάτι με τη Μαντώ να αναρωτιέται "Πόσο κρατάει αυτή η φάση που μπορείς να ζούλας το παιδί σου όσο θες".

"Πόσο κρατάει αυτή η φάση που μπορείς να το ζούλας, να το πειράζεις, να το φιλάς και να το χαϊδεύεις όλη την ώρα και αυτό να σε αφήνει ??? Ρωτάω γιατί οι περισσότερες αγορoμανες μου λέτε πιάσε τώρα που μπορείς γιατί μετααα...
#happymoments #mood #myboy
#mommy #together #loveit"

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved