Πόπη Τσαπανίδου: Ξετρελαμένη με τον εγγονό της - Δείτε νέες φώτο

Δεν μπορεί να κρύψει την απέραντη χαρά και ευτυχία που νιώθει για το εγγόνι της.

Πόπη Τσαπανίδου: Ξετρελαμένη με τον εγγονό της - Δείτε νέες φώτο

Η Πόπη Τσαπανίδου δηλώνει ξετρελαμένη με τον εγγονό της.Κατά την παραμονή της στο Άμστερνταμ , όπου ζει η κόρη της, προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο με το μωρό, να το χορτάσει καθώς ξέρει ότι θα της λείψει πολύ όταν φύγει.

Είναι δε τόση η χαρά της που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί όλα αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει μετά τη γέννηση του γιου της κόρης της , Μαρίνας.


https://www.instagram.com/p/CRXCO6ugA7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο που ανέβασε να τον έχει στην αγκαλιά της , να του τραγουδά και να τον χορεύει ξεπέρασε τα 270.000 views ενώ χθες έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο και το πώς άλλαξε τη ζωή της, ο Ettore.


https://www.instagram.com/p/CReCSjMMnT0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο μικρόκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια.

Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα.
Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα.

Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν. Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μεχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του "αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα"

Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του. Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια.
Και σας ευχαριστω όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας.

Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία

Σας αγαπώ όλους πολύ
(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση) ? #hazoyiayia».

Η ευτυχισμένη γιαγιά Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες του εγγονού της τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved