Julia Roberts: Η φώτο με τον σύζυγό της για τα 19 χρόνια γάμου

« 19 χρόνια. Τώρα ξεκινάμε», σχολίασε η διάσημη ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.

Julia Roberts: Η φώτο με τον σύζυγό της για τα 19 χρόνια γάμου

H Julia Roberts δεν συνηθίζει να αναρτά οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γενικά προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και τα έχει καταφέρει μια χαρά καθώς σπάνια έχουμε δει φωτογραφίες των παιδιών της, ειδικά όταν ήταν μικρά, κι όσες κυκλοφορούν είναι συνήθως παπαρατσικές.

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου, είχε επέτειο γάμου με τον σύζυγό της Daniel Moder. Για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 19 χρόνων γάμου η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία με φόντο μια παραλία γράφοντας: « 19 χρόνια. Τώρα ξεκινάμε».


https://www.instagram.com/p/CQ6QLQrnDRC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία, o γάμος και τα παιδιά

Η 53χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος» , στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Brad Pitt. O Moder ήταν μέλος του συνεργείου. Ένα χρόνο μετά έγινε και ο γάμος τους στο Νέο Μεξικό, στο ράντζο που έχει η ηθοποιός.

Το ζευγάρι στα 19 χρόνια γάμου απέκτησε τρία παιδιά, τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus, 16 ετών και τον Henry, 14 ετών. «Το θέμα είναι ότι έχουμε αυτά τα τρία ανθρώπινα όντα που είναι απλώς μια πλήρη εικόνα της αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλο » είχε πει η ηθοποιός στο InStyle το 2017.

Σε άλλη συνέντευξή της στο παρελθόν η Julia Roberts έχει χαρακτηρίσει τον σύζυγό της ως « φοβερό άνθρωπο», λέγοντας ότι διασκεδάζουν πολύ μαζί αλλά και πόσο ισχυρός είναι ο γάμος τους. «Αληθινά, μέχρι σήμερα είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος», είχε πει, προσθέτοντας ότι η σχέση τους «γίνεται όλο και πιο βαθιά με το πέρασμα του χρόνου».

'Εχουν συνεργαστεί επαγγελματικά πολλές φορές. «Μ΄ ενδιαφέρει η άποψή του και ό, τι έχει να πει περισσότερο από οποιονδήποτε. Πραγματικά, είμαστε τόσο τυχεροί. Μας αρέσει να είμαστε μαζί και απολαμβάνουμε τη συντροφιά του άλλου», έλεγε το 2018 στο Paltrow's podcast.

Η φώτο του συζύγου

Φωτογραφία όμως για την επέτειό τους δεν δημοσίευσε μόνο η διάσημη ηθοποιός, αλλά και ο συζυγός της. Δείτε της μαζί με άλλες που ανακαλύψαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved