Σαμαράς - Κομματά: Απογευματινή βόλτα με την ενός μήνα μπέμπα τους

Την πρώτη φωτογραφία του μωρού της μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, ανέβασε η νέα μαμά. 

Σαμαράς - Κομματά: Απογευματινή βόλτα με την ενός μήνα μπέμπα τους

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν τον τελευταίο ένα μήνα ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Κομματά. Η κορούλα τους γεννήθηκε στις 19 Μαΐου και τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στο Instagram:

"19.5.21 ? Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου... το πιο ευλογημένο... Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου... όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχες σας!!!"

kommata samara kori

Τόσο η ίδια, πόσο μάλλον ο γνωστός ποδοσφαιριστής, διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οι φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, και μέχρι πρότινος, δεν είχε κάνει καμία άλλη ανάρτηση με το μωρό της, εκτός από την παραπάνω.

Την έκπληξη ωστόσο, έκανε μερικές ημέρες πριν. Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς πήγαν για καροτσάδα με την μπέμπα τους δίπλα στη θάλασσα αργά το απόγευμα και η ηθοποιός φωτογράφισε τον ποδοσφαιριστή με το μωρό και φόντο το ηλιοβασίλεμα. Τη φωτογραφία ανήρτησε σε Instagram Story με ένα σύντομο, αλλά όλο νόημα σχόλιο:

"Ο κόσμος μου"

samaras kommata

Η ανάπτυξη του μωρού τους πρώτους δύο μήνες

Η κόρη του αγαπημένου ζευγαριού έγινε ενός μήνα μόλις χθες. Αυτός ο μήνας είναι ένας μήνας προσαρμογής. Οι αισθήσεις του μωρού δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες και τα χαμογελάκια που "σκάει" και μας κάνουν να λιώσουμε από ευτυχία, δεν είναι συνειδητά, αλλά οφείλονται σε μυικές συσπάσεις του προσώπου. Ακόμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει χρώματα και σχήματα, αλλά μονάχα αχνές μορφές.

Μετά τον πρώτο μήνα αρχίζει να αποκτά μεγαλύτερο έλεγχο των αισθήσεών του. Μπορεί να ξεχωρίζει συγκεκριμένες φωνές και να στρέψει το βλέμμα του στην πηγή διαφόρων ήχων. Επίσης μετά τον πρώτο μήνα προσπαθεί να σηκώσει το κεφαλάκι του για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαρας: H γνωριμία τους, η τρυφερή σχέση τους και η εγκυμοσύνη

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς γνωρίστηκαν το 2017. Τότε η ηθοποιός συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη θεατρική παράσταση "Ένα εξοχικό παρακαλώ". Εκεί τον είδε και για πρώτη φορά από κοντά, η ουσιαστική όμως γνωριμία τους έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού τους λίγο καιρό μετά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής την κέρδισε με την προσέγγισή του, ενώ επίσης δηλώσε ότι και οι δύο είναι ήρεμοι άνθρωποι, χαμηλών τόνων και ταίριαξαν αμέσως. Πολύ γρήγορα έμειναν μαζί και τρία χρόνια μετά ήρθε και η πρόταση γάμου στο Παρίσι. Το ζευγάρι σκόπευε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2020 στην Κρήτη, αλλά ανέβαλε τα σχέδιά του λίγο πανδημίας.

Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την πρώτη μέρα του νέου έτους, η Κωνσταντίνα Κομματά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram με μία υπέροχη φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμαρά να της φιλάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/CJeoL5FF0o0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τους μήνες που ακολούθησαν, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, οι φωτογραφίες που ανέβασε δεν ήταν πολλές, αξίζει όμως να τις θυμηθούμε. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved