Το βίντεο ντοκουμέντο και οι τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ με την 4χρονη Μαρία!

Πιο ήρεμη και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ του αποχωρισμού της από την «οικογένεια» που γνώριζε μέχρι τώρα είναι η Μαρία, το μικρό κοριτσάκι που έχει συγκλονίσει με την ιστορία της παγκοσμίως η οποία ζούσε σε καταυλισμό αθίγγανων στα Φάρσαλα.

Το βίντεο ντοκουμέντο και οι τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ με την 4χρονη Μαρία!

Και ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από την αστυνομία, η μικρούλα βρίσκεται στα έμπιστα χέρια γιατρών και ψυχολόγων, ενώ αύριο θα μεταφερθεί για να εγκατασταθεί σε εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του παιδιού».

Όπως λέει η ψυχολόγος του Ιδρύματος Π. Πετροπούλου που έχει αναλάβει τη μικρή: «Η Μαρία είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Στρεσαρίστηκε τις τελευταίες μέρες. Έχει αρχίσει και αποκαθιστά την σχέση εμπιστοσύνης μαζί μας. Ο αρχικός εκνευρισμός της έχει μετατραπεί σε ψυχραιμία, ηρεμία και επικοινωνία με το βλέμμα κυρίως καθώς μιλάει μια άλλη γλώσσα». Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι η μικρή δείχνει ενδιαφέρον να μάθει ελληνικά μιας και μέχρι τώρα μιλούσε μόνο τη γλώσσα των Ρομά.

Στο μεταξύ δόθηκε στη δημοσιότητα από τους «γονείς» της μικρής ένα βίντεο στο οποίο η Μαρία, σε ηλικία σχεδόν δύο ετών χορεύει στον καταυλισμό, δείχνοντας να ζει μία φυσιολογική ζωή όπως όλα τα άλλα παιδιά. Αυτό τουλάχιστον ήθελαν να αποδείξουν οι άνθρωποι που την είχαν μαζί τους.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, αύριο θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της υποτιθέμενης «μητέρας» και του «πατέρα» της μικρής ώστε να αποκαλυφθούν και άλλα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Άλλωστε, ήδη υπάρχουν στοιχεία που βαραίνουν τον 39χρονο καθώς ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το 2012 είχε κλέψει πιστοποιητικό προκειμένου να εκδώσει αστυνομική ταυτότητα ενώ βαρύνεται και με συμμετοχή σε πολλές ληστείες. Στον καταυλισμό βρέθηκαν ένα πιστόλι, μία κουκούλα και πολλά κλοπιμαία ενώ ο 39χρονος ήδη κατηγορείται για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved