Νάντια Μπουλέ: "Δεν θέλω ο σύντροφός μου να ανήκει στον ίδιο χώρο με εμένα"

Για τα προσωπικά της αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά ξεκινήματα, μίλησε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη, η Νάντια Μπουλέ. Με δυναμισμό, αισιοδοξία και ενθουσιασμό μοιράστηκε την εμπειρία της από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φημισμένο μιούζικαλ "Cabaret" που φιλοξενείται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Νάντια Μπουλέ: "Δεν θέλω ο σύντροφός μου να ανήκει στον ίδιο χώρο με εμένα"

Ωστόσο, σε αντιστρόφως ανάλογη κλίμακα τα αισθηματικά της, καθώς όπως και η ίδια εξομολογήθηκε "Οι άντρες δεν με φλερτάρουν πλέον. Δεν με πλησιάζουν εύκολα όπως πλησιάζουν τις φίλες μου που δεν είναι αναγνωρίσιμες, αλλά και εγώ έχω πλέον σκληρήνει στα προσωπικά μου. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι τα προσωπικά μου να μην "καπελώσουν" κάποια στιγμή τα επαγγελματικά μου. Έχει συμβεί και αυτό στο παρελθόν και δεν μου αρέσει καθόλου να συζητούν μόνο για τις σχέσεις μου. Σίγουρα όμως δεν θέλω ο σύντροφός μου να ανήκει στον ίδιο χώρο με εμένα".

Εμβαθύνοντας με την βοήθεια της Ελένης στο πώς λειτουργούν πλέον οι ελεύθεροι άντρες, παραδέχτηκε: "Ο άντρας φοβάται να φλερτάρει μία γυναίκα γύρω στα 30 γιατί πιστεύει ότι έχει στο μυαλό της μόνο τον γάμο και την απόκτηση οικογένειας. Και τους δικαιολογώ, καθώς οι περισσότερες γυναίκες αφυπνίζονται σε αυτήν την ηλικία, καθώς χτυπά το βιολογικό τους ρολόι".
"Ο έρωτας όταν δεν τον περιμένεις", παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη, εισπράτοντας από την Νάντια Μπουλέ την απάντηση "Μακάρι"!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved