Γιάννης Βαρδής: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς - Το υπέροχο βίντεο με τα παιδιά του

Το βίντεο τράβηξε κρυφά η Νατάσα Σκαφίδα.

Γιάννης Βαρδής: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς - Το υπέροχο βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι τέσσερα χρόνια παντρεμένοι κι έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Τα παιδιά τους, Κατερίνα και Αντώνης, πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους και τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Αυτό αποδεικνύουν οι αναρτήσεις και των δύο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Νατάσα Σκαφίδα μάλιστα που είναι μία full time μαμά και περνά ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους καθημερινότητας. Οι αναρτήσεις με την Κατερίνα και τον μικρό Αντώνη είναι η μία καλύτερη από την άλλη καθώς και τα δύο παιδιά είναι γλυκύτατα.


https://www.instagram.com/p/CNMpg45pU15/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ανατροφή των παιδιών όμως βοηθάει πολύ και ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz. Παίζει μαζί τους, πηγαίνουν βόλτες και όλες οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram μαρτυρούν ότι απολαμβάνει την πατρότητα.


https://www.instagram.com/p/CNuYtMGlqPV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα απολαυστικό βίντεο του Γιάννη Βαρδή με τα δύο τους παιδιά ανέβασε πριν μερικές ημέρες η Νατάσα Σκαφίδα. Η σύζυγος του τραγουδιστή, χωρίς να την πάρουν είδηση, απαθανάτισε τον διάσημο μπαμπά την ώρα που παίζει τον γιατρό με τα παιδιά του. Ο καλλιτέχνης φορά κόκκινα γυαλιά και κάνει ότι εξετάζει τον γιο του. Δίπλα του φυσικά η Κατερίνούλα που του έχει μεγάλη αδυναμία, με ένα παιχνίδι - στηθοσκόπιο περασμένο στο λαιμό.



Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Γιάννη Βαρδή με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved