Πάρτι Batman για αγοράκια

Ποιο αγοράκι δεν έχει λατρέψει τον αδιάφθορο, σκληρό και δυνατό Batman;

Πάρτι Batman για αγοράκια

Μάθετε πώς μπορείτε να οργανώσετε ένα τέτοιο θεματικό πάρτι με ελάχιστα χρήματα για να κάνετε τον γιο σας ευτυχισμένο.

• Στείλτε τις προσκλήσεις τρεις με τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα. Φτιάξτε τις μόνες σας παίρνοντας μαύρο χαρτόνι το οποίο θα κόψετε στο σχήμα του κεφαλιού του Batman και ύστερα γράψτε πάνω με ασημένιο μαρκαδόρο.

• Αγοράστε μπαλόνια με τον Batman, χάρτινα τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες και χάρτινα πιάτα και ποτήρια με τη φιγούρα του. Αν βρείτε και ξεχωριστές χάρτινες φιγούρες με τον Batman, κρεμάστε τις από το ταβάνι για να δημιουργήσετε ανάλογη ατμόσφαιρα.

• Αγοράστε φτηνό ύφασμα από τσόχα, κατά προτίμηση μαύρη για να δημιουργήσετε μπέρτες που θα παραπέμπουν στον Batman. Αν σας περισσεύουν χρήματα, αγοράστε και μάσκες του Batman που θα φορέσουν τα παιδιά και θα το καταδιασκεδάσουν.

• Ζητήστε από γραφείο οργάνωσης παιδικών πάρτι να ντυθεί κάποιος υπάλληλός τους Batman ή Joker και σίγουρα θα διαλέξει ένα παιχνίδι για να κάνει τα παιδιά σας να διασκεδάσουν.

• Σε ό,τι αφορά το τραπέζι που θα ετοιμάσετε, μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα φόρμες που θα έχουν τη μορφή του Batman και μπορείτε με αυτή τη φόρμα να κόψετε τα τοστ που θα ετοιμάσετε ή να φτιάξετε κέικ με αυτή τη μορφή. Αν δεν θέλετε να μπείτε σε τέτοια διαδικασία, ζητήστε από το ζαχαροπλαστείο όπου θα παραγγείλετε την τούρτα, να έχει πάνω της τη μορφή του Batman.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved