Νίκη Κάρτσωνα: Ψήλωσε κι άλλο ο γιος της - Δείτε φώτο

Ο Φίλιππος είναι ένα ψιλόλιγνο αγόρι.

Νίκη Κάρτσωνα: Ψήλωσε κι άλλο ο γιος της - Δείτε φώτο

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της. Και μπορεί η ίδια να είναι ενεργή στα social media , αποφεύγει όμως να αναρτά συχνά φωτογραφίες του Φίλιππου και του συζύγου της Νίκου Χατζή.

Ο γιος της είναι 12 ετών και λατρεύει το μπάσκετ. Στις σπάνιες φορές που η μαμά του έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του είναι σε ένα γήπεδο μπάσκετ να σουτάρει ή να προπονείται.

Μια τέτοια στιγμή είχε επιλέξει για να του ευχηθεί στα γενέθλιά του πέρυσι στις 13 Ιουλίου γράφοντας:«Χρόνια πολλά Φίλιππέ μου! Σαγαπώ γιαυτό που είσαι και κάθε χρόνο σαγαπώ και πιο πολύ γιατί εσύ αγαπάς όλο και πιο πολύ τον εαυτό σου! Αντιλαμβάνεσαι τα δώρα που σου έδωσε απλόχερα ο Θεός και αρχίζεις να τα αναγνωρίζεις και να νιώθεις ευλογημένος... χρόνια πολλά αγόρι μου....»


https://www.instagram.com/p/CCkq89GH4jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως και η πρόσφατη ανάρτησή της με το Φίλιππο, δεν διαφέρει και πολύ από την προηγούμενη. Το αγόρι είναι πάλι σε γήπεδο μπάσκετ, μόνο που έχει ψηλώσει κι άλλο. Βέβαια με δύο ψηλούς γονείς, αν μη τι άλλο είναι αναμενόμενο…

kartsona gios

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη από το 2007 με τον Νίκο Χατζή, ωστόσο η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν. Το 2009 ήρθε στο κόσμο ο μοναχογιός της ο οποίος είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved