Ελληνίδα μαμά μας δείχνει το χέρι της μετά την επίσκεψη σε αλλεργιολόγο

Όπως έγραψε είναι αλλεργική σχεδόν σε …όλα.

Ελληνίδα μαμά μας δείχνει το χέρι της μετά την επίσκεψη σε αλλεργιολόγο

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλοί είναι αυτοί που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες της άνοιξης. Φτερνίσματα, καταρροή, ρινική συμφόρηση, φαγούρα στη μύτη, κόκκινα μάτια, ερυθρότητα, είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας ή του αλλεργικού άσθματος.

Υπάρχουν όμως άτομα που ταλαιπωρούνται από περισσότερες αλλεργίες χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς τι τις προκαλεί. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστούν είναι να κάνουν τα εξειδικευμένα τεστ ώστε να ανακαλύψουν ποιο ακριβώς αλλεργιογόνο ευθύνεται για τις αλλεργικές αντιδράσεις του οργανισμού.

Το ίδιο έκανε και η γνωστή Ελληνίδα μαμά η οποία όπως μας πληροφόρησε με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αλλεργική σχεδόν στα πάντα, μεταξύ αυτών στο γρασίδι αλλά και στους σκύλους.

Επισκέφτηκε λοιπόν αλλεργιολόγο για να κάνει τα σχετικά τεστ και μας έδειξε το χέρι της που έγινε σουρωτήρι.

aloupi

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη, η οποία ζει εδώ και αρκετά χρόνια με την οικογένειά της στην Αμερική.

Η γνωστή μαμά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ανεβάζει πολλές στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά της με τα παιδιά. Μας δείχνει μάλιστα τα υπέροχα μέρη που επισκέπτονται και πώς περνά με τους γιους της τον ελεύθερο χρόνο τους.

Πάρτε μια γεύση από τη ζωή της στην Αμερική, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved