Δημήτρης Λιάγκας: Δείτε τι φόρεσε στον γάτο του (pics)

Ο Δημήτρης ενθουσιάστηκε, η Φαίη και ο γάτος... όχι και τόσο!

Δημήτρης Λιάγκας: Δείτε τι φόρεσε στον γάτο του (pics)

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι η Φαίη Σκορδά έχει αδυναμία στις γάτες; Η ίδια έχει πει μέσα από την εκπομπή της ότι οι γάτες της τη βοηθούν να διώχνει το άγχος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

Ο Prince και ο Grigio είναι οι δύο γάτοι που έχει στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά και που τα παιδιά της λατρεύουν πάρα πολύ. Φαίνεται όμως ότι ο Δημήτρης έχει μια μικρή αδυναμία στον Grigio. Για εκείνον μάλιστα προοριζόταν το δώρο που του έκανε η φίλη του, Σοφία και ο Δημήτρης έσπευσε να του το φορέσει.

Ένα κίτρινο πουλοβεράκι για τον Grigio

Όπως φαίνεται στα στα Insta Story της Φαίης Σκορδά, ο Δημήτρης φόρεσε στον γάτο του ένα πλεχτό κίτρινο πουλόβερ. Όμως ο γάτος δεν φαίνεται να απολαμβάνει το νέο του ρούχο με τη μαμά Φαίη να λέει στον μικρό Δημήτρη:

"Δημήτρη μου, είναι πολύ όμορφο το δώρο της φίλης σου, Σοφίας..."

"Είπα και ευχαριστώ!".

"Το ξέρω ότι είπες ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι δεν το θέλει καθόλου και πρέπει να το βγάλουμε!".

Γάτες και οφέλη για τα παιδιά

Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να διδάξουν στα παιδιά την ευθύνη και την αξιοπιστία τους με την καθοδήγηση των γονέων.

Όσοι δεν το γνωρίζετε οι γάτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών και αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής ενός παιδιού μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του Grigio αλλά και του Prince. Των δύο αξιολάτρευτων γάτων της Φαίης Σκορδά και των γιων της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved