Ηλέκτρα Λύρα: Σπάνιο βίντεο-Δείτε τη να τραγουδά σε συναυλία της μαμάς της

O Γιώργος Λύρας ανάρτησε ένα βίντεο της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και το είδαν πάνω από 11.800 χρήστες.

Ηλέκτρα Λύρα: Σπάνιο βίντεο-Δείτε τη να τραγουδά σε συναυλία της μαμάς της

O Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα είναι δύο υπέροχοι γονείς και απολαμβάνουν τον καρπό του έρωτά τους, Ηλέκτρα, που της έχουν μάλιστα και τεράστια αδυναμία.

Ειδικά ο Γιώργος Λύρας, που συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες της κόρης του. Στις φωτογραφίες φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όμως πριν λίγες μέρες κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα μιας και δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο βίντεο που δείχνει την Ηλέκτρα να τραγουδά σε συναυλία της μαμάς της.

"Τώρα που μεγάλωσες μωρό μου γλυκό θα βάλω αυτό το βιντεάκι και θα σου πω ότι σε αγαπαω πολυ❤️❤️❤️❤️??????????", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CM7l44pnWbE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχόλιο έκανε και η μαμά Πέγκυ Ζήνα που γεμάτη περηφάνια έγραψε: "Αστέρι μου ζωή μου??❤️".

pegki zina kori sxolio

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε καθαρά το πρόσωπο της Ηλέκτρας και μπορούμε πια να πούμε με βεβαιότητα ότι μοιάζει καταπληκτικά με τον μπαμπά της (συγγνώμη Πέγκυ).

Η Ηλέκτρα Λύρα είναι 9 ετών και είναι μια κούκλα

Η Ηλέκτρα είναι εννέα χρόνων και γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2011. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι υπέροχη.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς μέσα από τους λογαριασμούς των γονιών της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved