Της είπε το ποντίκι να σκοτώσει τον αδερφό της. Η τραγική ιστορία ενός κοριτσιού που πάσχει από σχιζοφρένεια

Μια απίστευτη ιστορία – θρίλερ εκτυλίχθηκε μέσα σε μια οικογένεια τέσσερα χρόνια πριν.

Της είπε το ποντίκι να σκοτώσει τον αδερφό της. Η τραγική ιστορία ενός κοριτσιού που πάσχει από σχιζοφρένεια

Η Τζένιουαρι με μανία προσπαθούσε να σκοτώσει τον αδελφό της! Η Τζένιουαρι βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και οι γονείς της χρειαστήκαν ώρα μέχρι να καταφέρουν να την ηρεμήσουν.

KORITSI02


Όταν το κορίτσι ηρέμησε τους εξήγησε πως μια παρέα ποντικιών της ζήτησαν να σκοτώσει τον νεογέννητο τότε αδελφό της. Η Τζένι , όπως την φωνάζουν, πάσχει από σχιζοφρένεια και τον περισσότερο καιρό μιλάει με «φανταστικούς» φίλους , που της λένε να βλάψει τον εαυτό της ή τους άλλους.

KORITSI03

Σαν μωρό ήταν υπερκινητικό και κοιμόταν μόλις 20λεπτα σύνολο την ημέρα. Άρχισε να έχει έναν "φανταστικό" σκύλο αλλά νόμιζαν ότι είναι φυσιολογικό λόγω ηλικίας. Στα δυο ήδη μιλούσε σαν να είναι πέντε ετών, ενώ ο δείκτης νοημοσύνης της είναι 146. Οι γονείς της στην αρχή πίστευαν ότι έχει πολύ μεγάλη φαντασία, μέχρι που άρχισε να γίνεται βίαιη. Άρχισε να ακούει φωνές που την διέταζαν να κάνει διάφορα πράγματα ,όπως να πέσει από το παράθυρο. Στα τρία βρήκαν τελικά ότι η μικρή έχει σχιζοφρένεια και καθημερινά παλεύουν με αυτό.

KORITSI01

Όταν γεννήθηκε ο μικρός διαγνώστηκε με αυτισμό ενώ οι γιατροί δεν αποκλείουν στο μέλλον να εμφανίσει και σχιζοφρένεια. Η ζωή τους είναι μια πρόκληση καθημερινά, αλλά είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved