Άγγελος Λάτσιος: Δείτε πώς φωνάζει χαϊδευτικά την αδερφή του, Λάουρα (pics)

Στις 9 Φεβρουαρίου η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Λάουρα, είχε τα γενέθλιά της.

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε πώς φωνάζει χαϊδευτικά την αδερφή του, Λάουρα (pics)

Όπως ήταν φυσικό οι ευχές και οι φωτογραφίες στα social media από τους δικούς της ανθρώπους έπεσαν βροχή και μέσα σε χρόνο dt έγιναν viral. Πώς να μην γίνουν άλλωστε, αφού η Ελένη, με μόνη εξαίρεση την τελευταία ημέρα της εκπομπής της, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις κόρες της.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν ανάρτησε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας: "Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λαουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl ? ❤️#16 #τυχερημανουλα"


https://www.instagram.com/p/CLEShFMl0NV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάρτηση όμως έκανε και ο Άγγελος Λάτσιος, αδερφός της Λάουρας στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: "05-♾"

aggelos latsios pos fonazei ti laoura 5

Όπως φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του μεγάλου αδερφού, είναι αρκετά δεμένα τα δυο αδέρφια και περνούν χρόνο μαζί. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Άγγελος είχε δημοσιεύσει αυτή την κοινή τους φωτογραφία, από βόλτα που έκαναν στη γειτονιά τους.

aggelos latsios pos fonazei ti laoura 8

Πώς φωνάζει ο Άγγελος τη Λάουρα

Μέσα από τα σχόλια που έκανε είδαμε ότι ο Άγγελος φωνάζει την αδερφή του "Αγάπη μου" και "Μωρό μου", όμως σε ένα Insta story που δημοσίευσε δείχνοντάς τους πάλι αγκαλιά, την αποκάλεσε με το χαϊδευτικό όνομα που έχει διαλέξει για εκείνη.

Πώς τη φωνάζει λοιπόν, χαϊδευτικά; Δείτε στη gallery τη φωτογραφία τους και το σχόλιό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved