Μεγάλος διαγωνισμός του mothersblog: Κερδίστε 10 Ψηφιακές Μαστογραφίες

Ο μήνας Οκτώβρης έχει καθιερωθεί ως ο Παγκόσμιος Μήνας Πρόληψης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και το mothersblog.gr, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Μαστού και με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, προσφέρουν εντελώς δωρεάν 10 ψηφιακές μαστογραφίες.

Μεγάλος διαγωνισμός του mothersblog: Κερδίστε 10 Ψηφιακές Μαστογραφίες

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάνετε Like στη σελίδα της ΡΕΑ στο facebook και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, κι έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τη γυναίκα.
Η Πρότυπη Κλινική Μαστού της ΡΕΑ διαθέτει ιατρούς εξειδικευμένους στο μαστό, με πολυετή εμπειρία, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, για σφαιρική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των μαστοπαθειών, και πλαισιώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Η Κλινική Μαστού της ΡΕΑ είναι άρτια εξοπλισμένη, με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση όλων των τύπων παθήσεων του μαστού. Διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων Μαστού με δυνατότητα ελαστογραφίας και Μαγνητική Μαστογραφία που γίνεται συμπληρωματικά και ενδείκνυνται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου με κληρονομικό ιστορικό, είτε με πυκνούς μαστούς ή με ενθέματα σιλικόνης, καθώς και σε γυναίκες πριν τη χειρουργική επέμβαση.

Επίσης, λειτουργεί Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος, προηγμένης τεχνολογίας, ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία, καθώς και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας.

Με κεντρικό μήνυμα «Μέχρι χθες Παράληψη. Aπό σήμερα Πρόληψη» η ΡΕΑ , προσφέρει δωρεάν 10 ψηφιακές μαστογραφίες στις αναγνώστριες του mothersblog.gr. Γιατί η σωστή πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν πραγματικά ζωές.

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=11131&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved