Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει με τον γιο του και το Instagram τον αποθεώνει

 Νιώθει...βασιλιάς όταν έχει αγκαλιά τον γιο του.

Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει με τον γιο του και το Instagram τον αποθεώνει

Ο Γιώργος Χρανιώτης μας χάρισε ακόμα μια ξεχωριστή φωτογραφία με τον γιο του. Από την ημέρα που έγινε μπαμπάς, ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram «γέμισε» από όμορφες στιγμές με το μωρό του.

Μαζί με κάθε του ανάρτηση κι ένα σχόλιο, μια σκέψη για όλα τα μοναδικά συναισθήματα που βιώνει λόγω της πατρότητας. Είναι άλλωστε από τους μπαμπάδες που συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή του παιδιού, σε κάθε στάδιο : από το άλλαγμα της πάνας μέχρι το τάισμα και τον ύπνο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει στην εκπομπή της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου " λέγοντας: «Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα!».

Θα θυμάστε όταν είχε αποκαλύψει ότι για να καταφέρει να ταΐσει τον γιο του, πρέπει το ψυγείο να είναι ανοιχτό!



Φυσικά οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές του παιχνιδιού και της βόλτας. Αν μάλιστα έχουν παρέα, όπως αυτή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ακόμα καλύτερα.


https://www.instagram.com/p/CKEXu-zLtxV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος νιώθει …βασιλιάς κάθε φορά που τον κρατά στην αγκαλιά του. Είπε μάλιστα να βγάλει και μια φωτογραφία έχοντας τη σχετική πόζα.
«Το να σε κρατώ με κάνει να νιώθω ως βασιλιάς του κόσμου #king #kingoftheworld #foot #boy #myboy», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός και τα σχόλια όπως και τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CK4GmyAL4RP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery ακολουθούν μερικά όμορφα στιγμιότυπα που δείχνουν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved