Δήμος Αναστασιάδης: Η φανταστική φώτο με τον γιο του που ανέβασε η Θεωνά

Άλλη μια όμορφη στιγμή μεταξύ μπαμπά και γιου απαθανάτισε η Τζένη Θεωνά.

Δήμος Αναστασιάδης: Η φανταστική φώτο με τον γιο του που ανέβασε η Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της, Αρίωνα. Ο μικρός, που θα κλείσει τα δύο, τον προσεχή Απρίλιο, είναι ένα πολύ όμορφο αγοράκι, που με τα καμώματά του έχει ξετρελάνει τους γονείς του.

Η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να τονίσει πόσο χαζομαμά είναι, ενώ κάθε φορά που ο γιος της, Αρίωνας, λέει και μια καινούργια λέξη, ενθουσιάζεται.Τα παιχνίδια και οι βόλτες είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Από τις αναρτήσεις πάντως της ηθοποιού φαίνεται η αδυναμία που έχει στα ζώα αλλά και στο παιχνίδι με τα χώματα.

Γι’αυτό και η Τζένη Θεωνά αλλά και ο Δήμος Αναστασιάδης τον πηγαίνουν όσο πιο συχνά μπορούν σε κοντινά πάρκα να παίξει με την ψυχή του. Σε μια από τις αυτές τις …εξόδους η όμορφη μαμά απαθανάτισε τον μπαμπά με τον γιο να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι . Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ντύσιμο και των δυο τους που είναι γι άλλη μια φορά στις ίδιες αποχρώσεις.

anastasiadis

Η ταλαντούχα ηθοποιός με κάθε ευκαιρία απαθανατίζει μαζί τους δύο άντρες τις ζωής της και κάθε φορά που δημοσιεύει τις φωτογραφίες τα likes πέφτουν βροχή. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved