Ζέτα Δούκα: Η φώτο με την κόρη της και το υπέροχο μήνυμά της

"Δείξε μου τον δρόμο, να προσπαθήσω να τον κάνω καλύτερο για σένα..."

Ζέτα Δούκα: Η φώτο με την κόρη της και το υπέροχο μήνυμά της

Λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μιλήσει για το περιστατικό βίας που έζησε, η Ζέτα Δούκα, είχε κάνει μια ανάρτηση με την κόρη της, όλο νόημα.

Ανέκαθεν η Ζέτα Δούκα υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ανθρώπων. Πάντα, αν προσέξει κανείς μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαινόταν ότι προασπιζόταν τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των συναδέλφων της και γενικότερα όλων των ανθρώπων, στέλνοντας κάθε φορά το δικό της μήνυμα.

Σαν μητέρα θέλει να παραδώσει έναν καλύτερο κόσμο στην κόρη της και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν μασάει τα λόγια της.

Η φωτογραφία με τη Θάλεια

Η Ζέτα Δούκα έχει αδυναμία στην κόρη της. Περνούν αρκετό χρόνο μαζί και κάνουν πολλά πράγματα που τις φέρνουν πιο κοντά και τις δένουν ακόμη περισσότερο. Η ηθοποιός, πάντα προσεκτική στις αναρτήσεις της, δεν δείχνει το πρόσωπό της για να την προστατέψει από το χώρο του θεάματος. Όμως, ακόμη και έτσι, κανείς μπορεί να δει πόσο γλυκιά και όμορφη είναι η Θάλεια.

Στη φωτογραφία μαμά και κόρη, απολαμβάνουν έναν περίπατο με φόντο τη θάλασσα. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία; Πιο επίκαιρη από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CKQ3oeuLU_9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Δείξε μου τον δρόμο, να προσπαθήσω να τον κάνω καλύτερο για σένα...

Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας.
Τους οφείλουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς στερεότυπα και βία, με αλληλεγγύη, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον!
Ας το προσπαθήσουμε...??"

Δείτε τη παρακάτω μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες, μαμάς και κόρης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved