Τα πάρτι εγκυμοσύνης των διάσημων σταρ

Μερικές από τις ιδέες τους είναι ξεχωριστές και μπορείτε και εσείς να τις υλοποιήσετε! Για να κάνετε λοιπόν ένα διαφορετικό πάρτι ακολουθήστε κάτι από τα παρακάτω.

Τα πάρτι εγκυμοσύνης των διάσημων σταρ

Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, η Alyssa Milano, ως γνήσια λάτρης του μπέιζμπολ έκανε το πάρτι της στο γήπεδο των Dodgers. Εκεί ήταν πολλοί φίλοι της όπως η Holly Robinson, o Colin Hanks και ο Jack Dorsey, ο άνθρωπος που δημιούργησε το twitter. Ο χώρος που είχε κλείσει η ηθοποιός γέμισε με cupcakes και λιχουδιές που είχαν σχέση με το μπέιζμπολ.

Στην παραλία πραγματοποιήθηκε το πάρτι της January Jones λίγο πριν τη γέννηση του γιου της Xander. Μια εκ των διοργανωτών ήταν και η Christina Hendricks συμπρωταγωνίστρια της στο Mad Men. Εκτός από το ποτό και το φαγητό στην παραλία υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για όλους.

Η Victoria Beckham περίμενε καιρό την κόρη, οπότε δεν θα μπορούσε το πάρτι της πριν την εγκυμοσύνη να μην είναι ροζ. Μάλιστα ήταν και αίτημά της όταν ρωτήθηκε τι δώρα θα ήθελε. Να είναι όλα ροζ! Το πάρτι κανόνισαν η Eva Longoria και ο διάσημος στιλίστας Ken Paves. Έγινε στο ξενοδοχείο του Χόλιγουντ, Le Petit Ermitage και βέβαια ακόμη και τα τραπεζομάντηλα ήταν ροζ.

Η Alanis Morissette ήθελε όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με την εγκυμοσύνη της να έχουν και σχέση με τη γη. Για το πάρτι της οι φίλοι της επέλεξαν να της κάνουν ένα τατουάζ με χένα στην κοιλιά της με σύμβολα που είχαν να κάνουν με το περιβάλλον.

Λίγο πιο παραδοσιακό ήταν το πάρτι που έγινε για την Kelly Preston, πριν τη γέννηση του γιου της Benjamin. Το μόνο ξεχωριστό ήταν τα σοκολατένια πουλιά μέσα στη φωλιά τους που δόθηκαν στους καλεσμένους.

Η Pink από την άλλη μάλλον έχει μανία με τα γλυκά και επέλεξε το δικό της πάρτι να έχει να κάνει με αυτό. Πολλά γλυκά όλων των ειδών και απ' ότι φαίνεται τα δοκίμασε όλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved