Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι έκρυβε την εγκυμοσύνη της (pics)

Έγκυος για δεύτερη φορά η όμορφη ηθοποιός!

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι έκρυβε την εγκυμοσύνη της (pics)

Εδώ και μόνο λίγες ώρες το νέο της δεύτερης εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια απίθανη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και με τα δάχτυλά της να σχηματίζει τον αριθμό, 2.

"Η ευτυχία και η ?? μου δεν κρύβονται πια ?
__________________________________________
#round2 #babyonboard", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CKBukyvn_zW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς έκρυβε την εγκυμοσύνη της όλους αυτούς τους μήνες

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από ηθοποιός όπως γνωρίζετε δραστηριοποιείται και στον χώρο της μόδας. Η όμορφη ηθοποιός δραστηροποιείται ενεργά στο χώρο αφού έχει τη δική της εταιρία κοσμημάτων και αξεσουάρ ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε δημιούργησε μαζί με τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη μια υπέροχη συλλογή γυναικείων ρούχων, που ονόμασαν ProjectSoma.

Έτσι λοιπόν, οι γνώσεις της πάνω στη μόδα και τα social media (θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές, εγχώριες fashion influencers, με το λογαριασμό της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους), τη βοήθησαν να καμουφλάρει καλά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φαρδιά ρούχα, φόρμες, αέρινα πουκάμισα, πουλόβερ ήταν όλα εκείνα που φορούσε όλους αυτούς τους μήνες, ενώ οι πόζες της ήταν αρκετά μελετημένες ώστε να κρύβει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ίδια ήθελε να την κρατήσει μυστική για όσο διάστημα μπορούσε και τα κατάφερε. Όπως σχολίασε και η ίδια, δεν μπορεί να την κρύψει άλλο πια και αυτός ήταν ο λόγος που το γνωστοποίησε.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς κατάφερε να καμουφλάρει την κοιλίτσα της όλους αυτούς τους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved