Η 10χρονη ντράμερ που έχει τρελάνει το διαδίκτυο (pics&vid)

Το όνομά της είναι Nandi Bushell (Νάντι Μπύσελλ) και στο ταλέντο της υποκλίνεται μέχρι και ο Lenny Kravitz.

Η 10χρονη ντράμερ που έχει τρελάνει το διαδίκτυο (pics&vid)

Την ακολουθούν πάνω από 800.000 χρήστες στο Instagram και τα βίντεό της γίνονται ανάρπαστα και όχι άδικα.

ΗNandi έχει ένα μοναδικό ταλέντο στη μουσική και το αναγνωρίζουν πολλοί ξένοι καλλιτέχνες που την ακολουθούν και τη στηρίζουν.

Ο Lenny Kravitz ήταν από τους πρώτους που υποκλίθηκε στο ταλέντο της και έπειτα ακολούθησαν πολλοί κορυφαίοι μουσικοί μεταξύ των οποίων οι Dave Grohl, Tom Morello, Nate Smith και Dua Lipa.


https://www.instagram.com/tv/CIvQj_cBAOx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν βλέπεις κάθε μέρα δεκάχρονα να παίζουν σαν επαγγελματίες και με χρόνια εμπειρία ντραμς, όμως αυτή η μικρή τα έχει καταφέρει καταπληκτικά έχοντας κοντά της τους γονείς της που τη στηρίζουν σε κάθε της επιλογή και κάθε της βήμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της το μουσικό της ταλέντο προέρχεται από τη δική του οικογένεια. Ο ίδιος συμμετείχε σε μπάντες από τότε που ήταν 16 ετών στη Νότια Αφρική. "Έχω γνωρίσει πολλούς ντράμερ όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα αρκετά καλούς. Εγώ δεν μπορώ να παίξω ντραμς!", είχε αναφέρει κάποια στιγμή σε συνέντευξή του στους Sunday Times και συνέχισε. "Όταν αγοράσαμε ένα παιχνίδι ντραμς η Nandi ήταν πέντε ετών και άρχισε αμέσως να "πιάνει" το ρυθμό και να παίζει τέλεια και συγχρονισμένα με ό,τι μουσική άκουγε. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Έπαιζε ουσιαστικά ενστικτωδώς!".


https://www.instagram.com/p/BnetQsLHExj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CC6pKafgUQo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε φωτογραφίες της και μερικά από τα βίντεο της δεκάχρονης παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved