Γωγώ Μαστροκώστα: Φωτογραφίζει τον Τραϊνό Δέλλα αγκαλιά με την κόρη τους

Η Βικτώρια τους έφτασε στο ύψος.

Γωγώ Μαστροκώστα: Φωτογραφίζει τον Τραϊνό Δέλλα αγκαλιά με την κόρη τους

Μια πολύ τρυφερή στιγμή μεταξύ του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους Βικτώριας, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γωγώ Μαστροκώστα.

Το αγαπημένο ζευγάρι πήγε ποδηλατάδα με την κόρη του και κάνοντας μια στάση, η γνωστή γυμνάστρια απαθανάτισε την κόρη της με τον μπαμπά της που την έχει πάρει αγκαλιά.«Αυτός ο έρωτας!!», σχολίασε όλο νόημα αναρτώντας το στιγμιότυπο στο Instagream.

mastrokosta

H Βικτώρια όπως βλέπεπε είναι ιδιαίτερα ψηλή. Η μαμά της μέχρι πρότινος απέφευγε συστηματικά να δημοσιεύει φωτογραφίες της και μόνο το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μερικές αναρτήσεις, κυρίως από τις βόλτες τους για άθληση στη φύση και φυσικά ανήμερα των γενεθλίων της μοναχοκόρης της που έγινε 12 ετών.

Στις 8 Δεκεμεβρίου λοιπόν είχε ποστάρει μία φωτογραφία με την κόρη της στη θάλασσα όπου της δίνει ένα φιλί. Η ευχή της ήταν: «Happy 12‼ Η ζωή μου όοοολη!!! #myqueen #victoria Χρόνια πολλά αστέρι μου! #happy12thbirthday #happybirthday #loveyou»!


https://www.instagram.com/p/CIiGlPglmMY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H γυμνάστρια έχει πολύ στενή σχέση με την κόρη της κι ένα από τα πράγματα που συνηθίζει να της λέει, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot είναι «να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες, λιγοστές είναι η αλήθεια, που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved